Klantreacties

Lees hier de ervaringen van mijn opdrachtgevers:

“Sandra heeft voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt waarin ze op een mooie manier haar kunde heeft gekoppeld aan onze wensen. We zijn nu 6 maanden verder en de contouren van het ontwerp beginnen in de beplanting duidelijk te worden. We zijn verrast door de keuze van kleur in de beplanting en de vele zitmogelijkheden die onze vernieuwde stadstuin nu biedt. Hier genieten we nu al dagelijks van”.

Dhr. en Mevr. Tahapary uit Goes, mei 2019


“Prima ervaring, fijn om via de mail altijd uitleg en antwoord op onze vragen te krijgen”.

een opdrachtgever uit Lewedorp, juni 2018


“Erg blij met onze tuin, we genieten er dagelijks van!”

een opdrachtgever uit Oostkapelle


Snelle service, met leuke ideeen. Het ontwerp is nog beter geworden dan we hadden verwacht”.

Roy en Tamara Kimmel, ‘s-Heer Arendskerke, juni 2018


“Toen wij dit huis kochten zag ik al meteen dat de tuin weleens een probleem kon worden. Ondiep, 6,5 mtr en 12,5 mtr lang. Het omgekeerde van een standaard tuin. Hoe ga ik deze tuin dieper laten lijken en hoe deel je het in. Hier was een tuinarchitect zeker nodig. Ik vond Sandra via google. Het idee van een onafhankelijke architect sprak mij erg aan omdat zij goed luistert naar de wensen van de klant. Ik had nogal wat wensen, het moest in ieder geval dieper ogen, veel groen, witte bloeiers, meerdere zitjes en zeker niet zo’n standaard tuintje. Het eerste ontwerp was meteen raak, zeer verrassend, we waren het snel eens. Later kwam het beplantingsplan. Dit was wel even moeilijk uit te lezen maar na 1 telefoontje en uitleg van Sandra werd het helemaal duidelijk. De tuin gaan we laten aanleggen en het beplantingsplan gaan we zelf uitvoeren. Ook voor de aanschaf van planten denkt Sandra met u mee. Over 2 weken zal de tuin gerealiseerd worden. Ik weet zeker dat het genieten wordt en kan niet wachten….”

Rob en Ank van Dijk, Middelburg, juni 2018


“Je hebt onze wensen goed vertaald in ons nieuwe tuinontwerp. We zijn aangenaam verrast na het inplanten en het plan dus werkelijkheid wordt en hadden dit zelf niet kunnen bedenken. We zijn blij met onze nieuwe achtertuin, we zaten vast in een denkpatroon en hadden de hoeveelheden van de planten ook niet zo in kunnen schatten we zijn blij dat je ons hebt geholpen. Vond het ook fijn dat je feedback gaf op de vragen die ik je stuurde”.

Fam. van ‘t Westeinde, Arnemuiden, juni 2018


“Mooi ontwerp, goed bereikbaar, wensen konden nog worden aangepast. Al met al fijne samenwerking!”

een anonieme opdrachtgever


“Prettige samenwerking. Sandra luistert goed naar jou als klant maakt nav. daar een goed ontwerp”.
Mevrouw Ouwendijk, Goes, november 2017


“Sandra heeft alle wensen die we hebben genoemd in het nieuwe tuinplan verwerkt tot een verrassend resultaat”.
Fam. Balkenende, Goes


“Verrassend en uitgebreid ontwerp met beplantingplan ontvangen. We hebben al veel complimenten gekregen nu alles aangeplant is en in de toekomst zal het nog mooier zijn als alles gaat groeien en bloeien. We zijn trots op onze tuin”.
een anonieme opdrachtgever


“Goed gevoel na kennismaking, luistert prima en vraagt door om te verhelderen. Deskundigheid en ervaring zijn zowel bij het ontwerp als het beplantingsplan merkbaar. Jammer dat het kostenplaatje van de aanleg heel erg afweek van het budget”.
een opdrachtgever uit Walcheren


“Sandra heeft onze ideeën prima verwerkt in 3 schetsen waaruit wij uiteindelijk het definitieve plan hebben gekozen. Dit plan is vervolgens persoonlijk volledig aan ons uitgelegd zodat wij alle details voor ogen hadden”.
Fam. van Eekelen, ‘s-Heer Hendrikskinderen


“Onze tuin heeft door Sandra een complete verandering ondergaan. Onze wensen zijn daarin prima verwerkt. Het geheel is goed doordacht en het resultaat heeft ons positief verrast. We zijn blij dat we hebben gekozen voor Sandra!”
Fam. Coppoolse, Arnemuiden,


“De prettige samenwerking heeft geresulteerd in een mooi ontwerp, geheel naar onze wensen. Het ontwerp betaald zich al terug tijdens de aanleg. Komend seizoen kunnen we al gaan genieten van onze tuin”.
Fam. Wouters, Meliskerke


“Ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met het maken van plannen voor de tuin. Een grote boom, een oude vijver en een schuurtje dat verrot was, waren genoeg redenen om grondig te werk te gaan. 

We hadden een wensenlijstje gemaakt en gingen op zoek naar iemand die een plan voor ons zou kunnen maken. Op het internet volgde een zoektocht, maar dat vonden we niet zo makkelijk. Bij het tuincentrum vroeg ik of ze misschien iemand kenden en wat bleek: ze hadden een kaartje van Sandra en na het bekijken van de website hebben we haar gebeld om een afspraak te maken.

Bij haar eerste bezoek bij ons thuis werd al een deel van ons wensenlijstje anders. Niet zo makkelijk om het idee van welke kleuren we in de tuin wilden los te laten, maar Sandra had een goed verhaal om dat toch maar te doen. Ze heeft goed geluisterd en gekeken hoe het interieur eruit zag en wilde dat kleurenpalet laten terugkomen in de tuin. Na een goed gesprek, waarin zij ons alle tijd gaf om vragen te stellen en onze wensen kenbaar te maken, besloten we dat Sandra de opdracht mocht uitvoeren.

Dan begint het wachten. We hadden geen haast, als de volgende zomer de tuin klaar zou zijn was het goed. Na een paar weken kregen we een eerste ontwerp van het tuinplan en volgde weer een overleg bij ons thuis om te zien wat we er van vonden. Na wat kleine aanpassingen kon er een definitief uitgewerkt tuinplan met beplanting worden gemaakt.

En nu is het bijna zomer en hebben we deze week voor het eerst onder onze overkapping kunnen genieten van de zon.

Er is dit voorjaar behoorlijk wat werk verzet, maar doordat we genoeg tijd hadden en Sandra had geholpen met het maken van een goede planning, konden begin april de plantjes de grond in. Tot nu toe zijn we heel blij met de nieuwe tuin. 

Spannend is natuurlijk wel hoe de beplanting eruit gaat zien en welk kleurenspel tevoorschijn komt. Er zijn hele jonge, kleine plantjes gezet en pas over een paar jaar zal de tuin eruit zien zoals bedoeld. 

Wat we erg fijn vonden is dat Sandra de tijd neemt voor haar klanten, we vooraf wisten wat de kosten zouden zijn, we haar altijd konden mailen of bellen als er vragen waren en dat ze heeft geholpen bij het uitzetten en planten van de grootste planten. En we mogen nog altijd contact opnemen als er vragen zijn.

Kortom: wij zijn erg tevreden over SK tuinatelier!”

Dhr. en mevr. de Rooij, Middelburg, tuinontwerp achtertuin met levering en planthulp


“Twee jaar geleden hebben wij een leuke opknapwoning, met grote voortuin, gekocht in Goes. Zo’n voortuin bepaald wel heel het aangezicht van je huis, daarom wilde wij graag een goed ontwerp laten maken. Inmiddels wisten wij wel het één en ander van verf, nieuwe kozijnen, schuren, vloeren…maar nog niet zo veel van tuinen, beplanting, bomen, etc. Wij kregen de tip om Sandra te benaderen voor een mooi tuinontwerp, en elke dag zijn we nog heel blij met dit advies.

Het opstellen van het tuinontwerp was een fijn proces; Sandra wist middels gesprekken goed onze wensen te achterhalen en ook hebben we gebruik gemaakt van Pinterest om mijn wensen goed te achterhalen (ik wist namelijk in plaatjes prima wat ik wilde maar om dit in woorden uit te drukken is dat best lastig!!).

Het tuinontwerp werd snel, en in goed overleg, opgeleverd. Wij konden hier prima zelf mee aan de slag nadat Sandra ook alle planten voor ons had besteld. Daarnaast was ook de ‘nazorg’ heel goed, kregen we bruikbare en fijne tips en kunnen we Sandra altijd mailen met nieuwe vragen.

Nu is het elke dag genieten van onze opbloeiende en totaal bij ons passende tuin!”

Dhr. en mevr. Koopman, Goes, borderontwerp en levering beplanting, 2016


“Ik vond het een leuke ervaring om samen met Sandra een aangepast plan te maken met nog veel planten die al in mijn tuin stonden. Ik kreeg dankzij haar een heel ander beeld van mijn tuin. Met kleine veranderingen is het nou een heel ander gezicht. Het is ruimtelijker geworden”.

Mevrouw Hannewijk, Oudelande, borderontwerp + schetsen, 2016