Planten

De huisgekweekte vaste planten van SK tuinatelier

Als tuinprofessional ben ik een echte plantenliefhebber. In mijn tuin groeien inmiddels honderden vaste planten. Ik heb een aantal liefhebbersplanten, wat lievelingetjes die ik wat extra vertroetel. Maar het gros van de vaste planten moet sterk en betrouwbaar zijn. Dat betekent dat ze gezond zijn, weinig tot geen steun nodig hebben, over een lange tijd aantrekkelijk qua blad of bloem. In mijn eigen kleine kwekerijtje kunt u deze sterke en betrouwbare vaste planten voor uw border vinden. Ik kweek wat ik mooi vind, maar met een kritisch oog voor bruikbaarheid in de border. Planten die ik met het volste vertrouwen aan u mee geef, omdat ik weet dat ze iets extra’s zullen toevoegen aan uw tuin.

Openingstijden voor het komende seizoen:
vanaf april iedere zaterdag van 10.00-16.00 uur en als het bord buiten staat aan de Ovezandseweg 6 Oudelande.

vaste planten kwekerij Zeeland SK tuinateliervaste planten kwekerij Zeeland SK tuinatelier vaste planten kwekerij Zeeland SK tuinatelier

Bestel al uw planten bij SK tuinatelier!

U kunt bij SK tuinatelier ook terecht voor het leveren van bomen, heesters, hagen en overige vaste planten. Deze beplanting kan doorgaans binnen 1 tot 2 weken geleverd worden, desgewenst bij u thuis afgeleverd.

Bel of mail mij voor de mogelijkheden en/of een scherpe offerte.