Tuinen

Achtertuin Goes

Een enorme boom viel tijdens een storm in de tuin. Het was meteen het moment om de tuin helemaal opnieuw aan te pakken. Diverse zitjes, veel groen en beschutting, moestuinieren, mooie materialen, het zit allemaal in deze tuin van 100m2.

Tuin Arnemuiden

Een tuin om te genieten van het buitenleven; in de ochtend koffie drinken in de eerste zonnestralen, de kinderen┬áspelen op de trampoline of in het speelhuisje en ‘s avonds schuift het hele gezin aan de eettafel onder de overkapping. De schuur was al aanwezig ( op mijn advies geschilderd) net als de overkapping. Verder kregen het al aanwezige prieel, de trampoline en het speelhuisje een nieuwe plek.

Tuin Kloosterzande

De verouderde tuin was opgeschoond en een deel van de bestrating en de overkapping was al aangelegd, toen ik de vraag kreeg om de tuin verder in te vullen. Geen ideaal uitgangspunt, omdat bij mij een tuinontwerp alle mogelijke elementen bevat. Maar het resultaat tot nu toe mag gezien worden. De gemengde vaste planten- en siergrassenborder heeft al veel decoratieve waarde.

Achtertuin Borssele

Een knusse achtertuin met ruimte voor gezellig buiten eten en genieten van het avondzonnetje.

Tuin Oostkapelle

Deze grote tuin is gelegen bij een landelijke woning in Oostkapelle. De borders zijn weelderig en kleurig met een duidelijke structuur van taxus- en beukhagen. De vijver heeft een geleidelijke afloop richting het water, ‘s avonds wordt hier graag een vuurtje gestookt.

Achtertuin Middelburg

‘Klein maar fijn’ is zeker van toepassing op deze achtertuin van slechts 65m2. Verschillende zitplekken tussen het groen en een overdekt zitje om ‘s avonds te genieten van het buitenzijn. De meerstammige Koelreuteria paniculata is het hele jaar door mooi.

Voortuin in cottagestijl in Goes

Een bloementuin in cottagestijl was de wens van de opdrachtgever.
De voortuin is erg diep en groter dan de achtertuin en heerlijk zonnig.
Ideaal dus voor de aanleg van bloemrijke borders.
De tuin is in mei 2015 aangeplant.

Landelijke tuin in Oudelande

Mijn eigen tuin is 2600m2 groot en is landelijk gelegen aan de rand van het dorp Oudelande op Zuid-Beveland.
De tuin heeft verschillende tuindelen; gras met fruitbomen, een grote moestuin, kippenweitje en vanzelfsprekend ook veel vaste planten borders.
In deze borders kan ik naar hartenlust planten uitproberen en combineren.