Home / Contact

Contact

Wil je weten wat ik voor jou en je tuin kan betekenen? Bel me gewoon! of vul het contactformulier in.

Een tuin laten ontwerpen in Coronatijden

Een groot deel van mijn werk kan gelukkig ook in deze bijzondere tijd nog doorgaan. Wel met een aantal aanpassingen:

Ik beperk zoveel als mogelijk fysieke contactmomenten. Maar het is voor mij wel van belang om ter plekke de tuin en de omgeving te ervaren. Alleen op die manier kan ik jouw tuinontwerp het beste vorm geven. Daarom wil ik niet helemaal digitaal gaan werken en kom dus voor een intakegesprek nog wel naar je toe.

We houden dit gesprek enkel buiten in de tuin en de koffie hou ik graag tegoed. Dit alles natuurlijk zonder handen schudden en op gepaste afstand. En als jij en ik geen griep-of verkoudheidsklachten hebben. Overleg hebben we middels e-mail, telefoon of beeldbellen. Op deze manier kan ik op een verantwoorde manier aan jouw tuin werken.

Sandra Korstanje - Tuinontwerper in Zeeland
  • Ovezandseweg 6
  • 4436 RE Oudelande

    — Bezoek op afspraak

    Contactformulier

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.