Home / Over Sandra / Visie

Visie

Sandra Korstanje tuinontwerper Zeeland

Een tuin is een verlengstuk van de mens die er in leeft

Bij het ontwerpen van tuinen gaat het niet om mij of mijn persoonlijke smaak qua tuinen. Het gaat om de plek en de omgeving waarin hij ligt samen met de woning waarin je woont en de wensen die je hebt. Ik zie een tuin niet alleen als een verlengstuk van de woning. Het is een verlengstuk van de mens die er in leeft.

Laat me je tuin zien en ik vertel wie je bent.

Hoe een tuin eruit ziet is belangrijk. Maar het gevoel dat een tuin geeft, dat is de belangrijke meerwaarde die een goed vormgegeven tuin kan bieden. Dat gevoel zit in haast onopvallende dingen, maar die iedere goede tuinontwerper als vanzelf in zijn ontwerpen verwerkt.

In een tuin gaat het om de juiste verhouding en balans. Beschutting of juist openheid. Vol tegenover leegte. Zwaar tegenover licht. Al deze zaken vormen de basis voor een goed tuinontwerp. Je voelt het zonder dat het geforceerd is, de puzzelstukjes vallen in elkaar.

Fijn, zo’n tuin.

IMG_5517

Mijn tuinen kenmerken zich door heldere, verbindende lijnen die houvast geven aan een speelse beplanting. Ze bevatten een bepaalde mate van contrast in de toegepaste materialen en gekozen beplantingen. Mijn tuinen zijn in harmonie met hun omgeving en versterken de uitstraling van de woning. Alle details moeten kloppen, want het draait bij mij om jouw tuin.

Werkwijze

Een maatwerk aanpak voor de tuin van je dromen

Een goed tuinontwerp behoedt je voor onnodige kosten in de toekomst. Jarenlange ervaring in het maken van tuinontwerpen heeft mij geleerd dat een tuinontwerp zich dubbel en dwars terug verdient.

Over Sandra

Creatief tuinontwerper sinds 1998

Laat het draaien om uw tuin. Groenkenner. Luisteraar. Ziet de details. En de grote lijn. Of rode draad. Brengt structuur in uw tuinwensen.

Neem contact op

Wil je weten hoe ik je kan helpen bij het realiseren van je droomtuin? Neem dan contact op middels het contactformulier, of bel +31(0)6 22 47 30 71.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.