Home / Barnhouse Garden

Barnhouse Garden

Uitgevoerd/voltooid feb 2017
Locatie Middelburg, Zeeland
Tuinoppervlakte 410 m²
Uitvoerend hovenier De Witte Tuinwerkzaamheden Wolphaartsdijk
Alsof het niet anders had kunnen zijn, omringt de rustige, groene beplanting deze opvallende nieuwbouwwoning. Het eveneens rustige palet aan materialen laat de woning het middelpunt zijn. Hier is het iedere dag weer fijn thuiskomen.

De tuin moest passen bij de uitstraling van de woning. Een beetje stoer en ongedwongen. De voortuin is ruimer dan de achtertuin, dus een zitje aan de voorkant was een wens. De zon schijnt behoorlijk op de glazen pui aan de voorzijde. Misschien kunnen we dat met beplanting weren?

Mijn voorstel was om de oprit niet geheel door te leggen tot aan de garage. Hierdoor is er ruimte om voldoende groen een plek te geven rondom de voordeur. Nu oogt de entree prettig groen en uitnodigend.

In de grote tegels van Schellevis komt het stoere karakter weer terug. Daarbij is deze bestrating ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Weinig voegen, dus weinig onkruid!

Meerstammige Gleditsia bomen zorgen met hun fijn ingesneden blad voor filtering van het volle zonlicht. De frisgroene bladkleur geeft een mooi contrast met donkere tinten groen. Vanuit de deur in de pui stap je zo op de verhoging aan de woning of loop je verder naar één van de stoeltjes die al klaar staan.

Tuinontwerp aanvragen

Door de vele aanvragen die ik krijg, werk ik met een wachtlijst. Ik neem per kwartaal een beperkt aantal projecten aan. Door het invullen van het aanmeldformulier vraag je een plek aan op mijn wachtlijst. Na ontvangst bekijk ik de gegevens en laat je weten of we een intakegesprek kunnen plannen.

Aanvraagformulier invullen