Home / Bloemenweelde

Bloemenweelde

Uitgevoerd/voltooid jun 2018
Locatie Poortvliet, Zeeland
Tuinoppervlakte 121 m²
Uitvoerend hovenier Opdrachtgever zelf
Slenterend over het smalle paadje tussen wuivende siergrassen en hoog opgaande kleurrijke bloemen waan je je even in een andere wereld. Hier hoeft even niet zo veel, ga zitten en geniet!
Sandra kan goed luisteren, observeren en daardoor doorgesproken wensen omzetten in een prachtig tuinplan, geheel in overeenstemming met onze ideeën.

De grote moestuin, onderdeel van een flink perceel rondom een vrijstaande woning, werd te bewerkelijk. Het idee was om de ene helft te behouden voor de groenten en het fruit en de andere helft een nieuwe invulling te geven. Mijn opdrachtgevers wilden wel eens wat vaker relaxen tussen het groen in plaats van altijd aan het werk te zijn in de moestuin.

Een losse, weelderige beplanting vol kleurige bloemen en wuivende siergrassen, dat was wat ze voor ogen hadden. Maar welke planten kies je dan precies om dat beeld ook echt te krijgen?

Ik liet ze een border in mijn eigen tuin zien waar ik diezelfde plantstijl al had toegepast en dat was precies wat ze ook wilden. Ik stelde voor om een eenvoudig paadje door de border te laten slingeren. Op deze manier loop je tussen de planten en dat is heel anders dan wanneer je alleen maar langs een border kan lopen.

De overkapping met kleine berging bedachten en maakten mijn opdrachtgevers zelf. Het is een geweldige plek om met een drankje te genieten van deze vrolijke bloemenweelde.

Sandra communiceert helder en transparant, haar bezoek aan onze tuin, voorafgaand aan het maken van het plan, is vertrouwenwekkend.

Tuinontwerp aanvragen

Door de vele aanvragen die ik krijg, werk ik met een wachtlijst. Ik neem per kwartaal een beperkt aantal projecten aan. Door het invullen van het aanmeldformulier vraag je een plek aan op mijn wachtlijst. Na ontvangst bekijk ik de gegevens en laat je weten of we een intakegesprek kunnen plannen.

Aanvraagformulier invullen