Home / Luxe achtertuin met zwembad

Luxe achtertuin met zwembad

Uitgevoerd/voltooid mei 2019
Locatie Spui, Zeeland
Tuinoppervlakte 760 m²
Uitvoerend hovenier Niek de Ruiter Tuinen | Cota Zwembaden
In het kleine dorpje Spui maakte ik een plan om een voormalig bedrijfsterrein om te toveren in een luxe relaxtuin met zwembad. Genieten van het buitenzijn met het hele gezin in een groene, kleurrijke tuin met uitzicht op het achterliggende natuurgebied waren de wensen die bij mij werden neergelegd.

Ik kwam voor het eerst in november 2018 in deze tuin. Hoewel tuin…het was niet meer dan een sterk aflopend terrein volgestort met grind en beton. Maar met wel een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer op het achterliggende natuurgebied.

De grootste uitdaging was om het gewenste zwembad een goede plek te geven in combinatie met het aflopende terrein.

Ik heb het zwembad van 10x4m in de lengte gelegd met daarnaast een royale trap. Hierdoor wordt het zwembad nog meer een eyecatcher. De zwembadwand die in het zicht is vanaf het lager gelegen terras is betegeld met natuurstenen strips. De materiaalkleuren zijn zacht en natuurlijk in diverse zand/grijs tinten. De zwarte schutting reflecteert de zwarte wandbekleding van de woning. De beplanting is losjes en speels in de niet alle-daagse kleurencombinatie van oranje/blauw/donkerrood.

Neem contact op

Wil je weten hoe ik je kan helpen bij het realiseren van je droomtuin? Neem dan contact op middels het contactformulier, of bel +31(0)6 22 47 30 71.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.