Home / Romantische jaren ’30 voortuin

Romantische jaren ’30 voortuin

Uitgevoerd/voltooid jun 2015
Locatie Goes, Zeeland
Uitvoerend hovenier Opdrachtgever zelf
Deze voortuin is als een warm welkom voor bezoekers, passend bij de woning en de wensen van de opdrachtgevers.
"Wij kregen de tip om Sandra te benaderen voor een mooi tuinontwerp en elke dag zijn we nog heel blij met dit advies. Het opstellen van het tuinontwerp was een fijn proces; Sandra wist middels gesprekken goed onze wensen te achterhalen".

Dit was de situatie tijdens mijn eerste bezoek; een eenvoudig pad van boerengrind was reeds aangelegd, maar de invulling van de borders bleek lastiger dan gedacht.

Ik ging aan de slag om weelderige plantencombinaties samen te stellen met een romantische uitstraling. Veel bloemen, maar ook voldoende wintergroene planten en 2 prachtige voorjaarsbloeiende Prunus yedoensis, sierkers.

"Het tuinontwerp werd snel, en in goed overleg, opgeleverd. Wij konden hier prima zelf mee aan de slag nadat Sandra ook alle planten voor ons had besteld. Daarnaast was ook de ‘nazorg’ heel goed, kregen we bruikbare en fijne tips en kunnen we Sandra altijd mailen met nieuwe vragen".

Neem contact op

Wil je weten hoe ik je kan helpen bij het realiseren van je droomtuin? Neem dan contact op middels het contactformulier, of bel +31(0)6 22 47 30 71.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.