Tuinontwerp Goes – Familietuin met moestuinbakken

Locatie Goes
Tuinoppervlakte 104 m²
Uitvoerend hovenier Tuin Totaal | opdrachtgever zelf
Het is een sfeervolle achtertuin geworden waar voldoende ruimte is om lekker buiten te leven en zelf aan de slag te gaan met de bloemenborders en moestuinbakken.
“Sandra heeft alle wensen die we hebben genoemd in het nieuwe tuinplan verwerkt tot een verrassend resultaat”

De enorme boom van de buren die tijdens een storm omviel, maakte in een klap een einde aan de oude tuin. Aan de andere kant gaf het ook mogelijkheden om de tuin nu eens goed aan te pakken en aan te passen aan de wensen van dit actieve gezin.

Beschutting en privacy was van groot belang in de nieuwe tuin. Er was helaas veel bestaande beplanting gesneuveld, dus heb ik als eerste de tuin weer hoogte gegeven door het inpassen van een houten pergola constructie. Het ruwe kastanjehout past bij de ongedwongen sfeer die mijn opdrachtgevers graag zien. Begroeid met weelderig groen zorgt het voor een ‘groen plafond’. Aan het einde van de tuin staat een meerstammige Gleditsia die het schuurtje van de buren uit het zicht haalt.

Het hoofdterras is bewust verder de tuin geplaatst. Een trucje dat ik vaker toepas; hierdoor komt er ruimte voor de glazen pui voor beplanting. Een meerstammige Cornus kousa in deze border geeft diepte aan de tuin.

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag