Tuinontwerp Goes | Geveltuintje in verhoogde bakken

Locatie Goes
Tuinoppervlakte 5 m²
Uitvoerend hovenier leveren en aanplant door Sandra
Het gaat niet om de grootte! Dit is een ontzettend leuk geveltuintje geweest om aan te pakken. Het heeft nu weer fleur en kleur!
Bij de koop van onze woning nabij het centrum van Goes, wilden we al snel aan de slag met ‘voortuin’ en entree. Met als doel om ondanks de minimale afmetingen van de tuin toch een maximaal resultaat te behalen. Dat heeft Sandra zeker weten te realiseren, er is een weelderige beplanting waarin ieder seizoen iets te zien is.

De oude situatie was somber en heel massief qua beplanting. Mijn opdrachtgevers wilden kleur en bloemen zien! Ze wilden ook in dit minituintje volop tuinbeleving ervaren.

De verhoogde stalen bakken en ook het hardsteen hebben we allemaal hergebruikt. Ik heb in het pad naar de voordeur enkele rijen granietkeitjes toegevoegd als verbinding met de grotere hardsteen blokken. En ik heb de hoogte opgezocht met 2 hoge stalen klimornamenten en een klimplantenconstructie aan de zijgevel. De beplanting is divers en het hele jaar door mooi.

Het is heel grappig om, vanuit ons thuiskantoor aan de straatzijde, te zien dat onze tuin wordt opgemerkt door voorbijgangers. Met name de klimornamenten trekken de aandacht. Dit alles toont het vakmanschap van Sandra en maakt onze tuin “Klein maar fijn!”.

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag