Tuinontwerp Goes | Groene rust

Locatie Goes
Tuinoppervlakte 428 m²
Uitvoerend hovenier Hoveniersbedrijf Paardekooper Kloetinge
Een tuin om in te leven. Veel groen en beschutting in en om de tuin. We 'lenen' hiervoor het groen uit de omgeving. De tuin is gelegen in het centrum van Goes, maar is een groene oase van rust. De diverse zitplekken zorgen voor fijne plekjes van ochtend tot avond.
" Nog dagelijks zijn we ontzettend blij met het ontwerp dat Sandra voor onze tuin heeft gemaakt. Het is een jaar geleden dat alles is gerealiseerd en we genieten elke dag van onze mooie voor- en achtertuin".

Net verhuisd en als eerste een praktijkruimte in de tuin laten bouwen. En toen verder met de tuin…graag lekker veel groen en een rustige uitstraling met diverse zitplekken om te genieten van het buitenzijn.

De ‘harde’ lijn van de zwarte wand heb ik doorbroken door een boompje precies op de hoek te plaatsen. Het geeft ook diepte aan het zicht vanuit de woning naar het terras dat erachter ligt.

Halfhoge beukhagen delen de tuin meer in verschillende ruimtes in voor een beschut gevoel.

De borders zijn gevuld met een mix van heesters, bloeiende planten en siergrassen. Het hele seizoen is er iets te beleven. De tuin zit vol met vogels die de rust en beschutting ook goed kunnen waarderen.

" Sandra heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en gekeken wat bij ons huis past en welk gebruik we van de tuin maken. We krijgen vaak complimenten over onze tuin".

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag