Tuinontwerp Goes | Stadstuin met hoogteverschillen

Locatie Goes
Tuinoppervlakte 125 m²
Uitvoerend hovenier Hoveniersbedrijf Paardekooper Kloetinge
Hier was niets dan een grote conifeer en heel veel bestrating toen ik in het voorjaar van 2019 deze tuin binnen stapte. Letterlijk niks te beleven...dat is nu wel anders!
" Sandra heeft een heel goed ontwerp met bijbehorend beplantingsplan voor onze tuin gemaakt. De tuin is volledig op de schop gegaan. De hoogteverschillen zijn juist pluspunten geworden en geven diepte aan de tuin "

Een mooie sfeervolle woning in de binnenstad kopen en dan deze betegelde tuin aantreffen. Terwijl ze droomden van groen, veel groen en wat schaduw van boompjes, een plekje voor wat kruiden en groenten. Kortom, alles moest anders!

Er waren een aantal in het oog springende gebouwen in de omgeving die ik al eerste heb gecamoufleerd. Met smalle leiboompjes en hoge, slanke zuilbomen gaat dat perfect en helemaal passend in deze stadstuin.

De hoogteverschillen delen de tuin nu mooi in verschillende ruimtes met in ieder deel een fijne zitplek

Samen hebben we gekeken naar verbinding van huis en tuin. Zo kozen we voor herhalende tinten in het schilderwerk èn schuur en pergola’s

" De tuin is dit voorjaar aangelegd en ingeplant. De hele zomer en herfst hebben we al kunnen genieten van onze tuin die alleen maar mooier kan worden. Sandra heeft bij het ontwerp ook goed gekeken naar de omgeving. De woning en de tuin versterken elkaar. Kortom, wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin "

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Vul hier je gegevens in en laat me alvast je wensen weten. Dan neem ik binnenkort contact met je op!

Vraag hier je tuinontwerp aan