Tuinontwerp Lewedorp | Stoere landelijke voortuin

Locatie Lewedorp
Tuinoppervlakte 43 m²
Een voortuin die uitnodigend is naar de buitenwereld en de persoonlijke smaak van de bewoners weerspiegelt. En daarbij ook oplossing biedt aan een aantal problemen uit de oude situatie.

Verplicht onkruid wieden in een tuin die je niet mooi vindt, dan vind niemand leuk natuurlijk. Sowieso was de beplanting verouderd en werd de schade van de buxusrups steeds meer zichtbaar. De oprit was te smal voor parkeren èn passeren met een fiets aan de hand. De afvalcontainers moesten een plek in de voortuin krijgen en de lelijke uitbouw van de buren gecamoufleerd.

De opzet van de tuin is strakker geworden, hierdoor creëer je rust en ruimte om de diverse functies een goede plek te geven. Het blokkenpatroon van grote tegels in een lage bodembedekker verbindt de nu ruime oprit met de voordeur. De blokhagen van rode beukhagen geven (winter)structuur en aan de rechterzijde camoufleren ze de lage berging en geven beschutting aan het bankje. De repeterende vierkante palen maken een vriendelijke afscheiding naar de buren.

Om de lelijke uitbouw te camoufleren zijn er stalen schermen geplaatst die begroeid worden met wintergroene klimop.

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag