Tuinontwerp Wemeldinge | Ronde vijver

Locatie Wemeldinge
Tuinoppervlakte 233 m²
Uitvoerend hovenier uitgevoerd door opdrachtgever | hulp bij planten door Sandra
Een tuin waar het hele jaar door genoten kan worden van het groen, de bloemen en planten, de vogels die komen drinken; een totaalbeleving van het buitenleven. Volgens eigen zeggen van Frank en Janet is het onderhoud nu prima te doen en helemaal niet zwaar. Het kan dus..onderhoudsvriendelijk mèt volop belevingswaarde!
" Na zeer goede ervaringen met een huis/binnenhuisarchitecte, besloten we voor de tuin ook een architect te zoeken. Op internet gekeken. De tuinen die Sandra had ontworpen spraken ons direct aan.Sandra is no-nonsens en heel erg voor de natuur.Onze wensen en ideeën doorgesproken, en na een eerste schets een prachtig tuinontwerp gekregen! Geweldig! Alles heel duidelijk uitgewerkt.Met het planten heeft Sandra gelukkig geholpen, al die Latijnse namen!! "

In juni 2018 stapte ik voor het eerst de tuin in bij Frank en Janet. Het moest anders met hun tuin, vonden ze. Het werk aan de tuin was te intensief, planten woekerden net zo hard als het onkruid. Maar ze houden wèl van planten en het dierenleven dat een groene tuin aantrekt.

Ook wilden ze graag een overkapping in de tuin om jaarrond van het buitenleven te genieten. Verder voelde de tuin wat verouderd en moest ook de geparkeerde camper en de grote fruitkooi goed uit het zicht gehaald worden.

De tuin bevat een oude ‘wel’ een waterput waarvan ik de ronde vorm heb herhaald in een vijver die aan één zijde aan een vlonder grenst. De andere zijde loopt geleidelijk op in het grind waarbij een vaste bank is geplaatst. Je kunt rondlopen in de tuin, erg belangrijk voor de tuinbeleving, waarbij je langs tal van planten loopt die het hele jaar veel belevingswaarde geven. 2 vaste houten banken geven naast de verschillende terrassen telkens een ander uitzicht op de tuin.

"En nu is het genieten! Alles groeit en bloeit. ‘s zomers heerlijk chillen bij de vijver op het vlonder. Zelfs in de winter is de tuin interessant, er gebeurt nog steeds iets.Geweldig… wij kunnen het iedereen aanraden. Geef Sandra de ruimte in je tuin! "

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag