Tuinontwerp Wissenkerke | Roest en Groen

Locatie Wissenkerke
Tuinoppervlakte 42 m²
Uitvoerend hovenier Hoveniersbedrijf Paardekooper Kloetinge
Vijf ruime stappen vanaf de tuindeuren en je bent bij de schutting. Een klein tuintje dat breder is dan diep. Waar veel glas in de woning aan de tuinzijde is en daarom het hele jaar door er goed uit moet zien.
" Na een oriënterend en inventariserend gesprek en bezoek aan het huis, zag Sandra meteen mogelijkheden , ze nam volop foto’s van de situatie ter plekke en stelde ons gerust "

Het iets verwaarloosde huis had een nog erger verwaarloosde tuin..!

Hier was duidelijk veel verbetering te behalen.

Een fijne, groene tuin met wat schaduw en water, zeker ook gericht op alle seizoenen, dat waren de wensen in een notedop.

De 2 meerstammige boompjes geven diepte aan de tuin. De cortenstalen plaat tegen de Douglas houten schutting is een mooi eindpunt van de zichtlijn vanuit de woonkamer.

Subtiele lichtpuntjes geven sfeer aan winteravonden. En in de zomer gaan de tuindeuren open voor koffie in de ochtendzon.

" Enige tijd later had zij meteen een prima ontwerp gemaakt. Inmiddels is het uitgevoerd en is onze besloten ‘tover tuin’ waar wij over de hele breedte op kijken klaar: mooie lijnen, afwisselende bestrating en mooie beplanting "

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag