Tuinontwerp Zeeland | Voortuin met loungeplek

Locatie Zeeland
Tuinoppervlakte 112 m²
Deze voortuin is fijn besloten en lekker ruim. Ideaal om hier de loungeset te plaatsen waar in de achtertuin geen plek voor is. Het is een mooie mix van gladde keramische tegels, mooie gebakken klinkers en een verfijnde beplanting.

Dit is geen doorsnee voortuin. Natuurlijk is het de route naar de voordeur, maar het is ook een plek waar heerlijk relaxed kan worden op de loungebank. Waar met zijn tweetjes gegeten kan worden en waar ook de fietsen makkelijk richting berging moeten kunnen. Door het grootste plantvak tussen de toegang tot de tuin en het loungeterras te plaatsen zit je daar fijn uit het zicht. De beplanting is vrij hoog, maar wel transparant door verfijnde bloempluimen en kleinere bloemen. De afvalcontainers staan zover mogelijk van de zitplekken vandaan. Zo zie en ruik je ze niet. Er is goed nagedacht over materialen. De smalle horizontale latten geschilderd in een neutrale grijstint harmoniëren mooi met de rest van de tuin.

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag