Home / Voortuin met loungeplek

Voortuin met loungeplek

Uitgevoerd/voltooid okt 2018
Tuinoppervlakte 112 m²
Deze voortuin is fijn besloten en lekker ruim. Ideaal om hier de loungeset te plaatsen waar in de achtertuin geen plek voor is. Het is een mooie mix van gladde keramische tegels, mooie gebakken klinkers en een verfijnde beplanting.

Dit is geen doorsnee voortuin. Natuurlijk is het de route naar de voordeur, maar het is ook een plek waar heerlijk relaxed kan worden op de loungebank. Waar met zijn tweetjes gegeten kan worden en waar ook de fietsen makkelijk richting berging moeten kunnen. Door het grootste plantvak tussen de toegang tot de tuin en het loungeterras te plaatsen zit je daar fijn uit het zicht. De beplanting is vrij hoog, maar wel transparant door verfijnde bloempluimen en kleinere bloemen. De afvalcontainers staan zover mogelijk van de zitplekken vandaan. Zo zie en ruik je ze niet. Er is goed nagedacht over materialen. De smalle horizontale latten geschilderd in een neutrale grijstint harmoniëren mooi met de rest van de tuin.

Tuinontwerp aanvragen

Door de vele aanvragen die ik krijg, werk ik met een wachtlijst. Ik neem per kwartaal een beperkt aantal projecten aan. Door het invullen van het aanmeldformulier vraag je een plek aan op mijn wachtlijst. Na ontvangst bekijk ik de gegevens en laat je weten of we een intakegesprek kunnen plannen.

Aanvraagformulier invullen