Home / Reviews

Reviews

In de afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen helpen op weg naar hun droomtuin.
Lees hieronder hoe zij dat ervaren hebben en wat ik voor hen heb kunnen betekenen.

Schrijf zelf een review

Wij kregen de naam van Sandra van een kennis, die heel tevreden was. De verwachtingen waren dus hoog, maar die zijn door Sandra meer dan waargemaakt. Ze begreep wat we wilden, gaf daarbij een goed advies en bedacht oplossingen voor dingen waar we zelf niet uitkwamen. Tot en met de uitvoering hield ze contact en was ze voor vragen bereikbaar. Mocht het nog eens nodig zijn, dan bellen we haar weer!

Wij hebben in Oostkapelle een tuin aan mogen leggen die ontworpen is door Sandra van SK tuinatelier. Aangezien wij zelf ook houden van veel groen in een tuin, was het erg leuk om aan dit project te werken. Het was fijn om samen te werken met Sandra en in de communicatie is ook alles keurig verlopen!

Wij houden ons dan ook graag aanbevolen voor toekomstige projecten en zien uit naar een verdere prettige samenwerking met Sandra.

Na een aantal tuinarchitecten gesproken te hebben, kozen wij Sandra vanwege haar 1e leuke ideeën tijdens het kennismakingsgesprek in onze tuin, de duidelijke werkwijze en prettige communicatie (duidelijk en zakelijk, wat fijn is omdat we buiten Zeeland wonen)
Sandra heeft onze wensen voor privacy èn ruimte, zichtlijnen en onderhoudsarme tuin goed vertaald in een krachtig ontwerp, dat aansluit bij het interieur van ons huis.
De keuze voor de planten in onze tuin was duidelijk onderbouwd en gebaseerd op Sandra’s ervaring met Zeeuwse weersomstandigheden en klimaat.
Na aanleg van de tuin is Sandra langs geweest om te kijken of alle planten volgens schema geplant waren, tips te geven over snoei en onderhoud en gaf ze verdere suggesties over bomen en bestaande beplanting.
We zijn echt heel happy met het resultaat, zowel qua ontwerp als verrassende beplanting – het is elke keer weer een feestje om naar de tuin te kijken, erin te werken en ervan te genieten – ook hebben we inmiddels de 1e appeltaarten kunnen bakken met appels uit de tuin!
We bevelen Sandra dus van harte aan!

Als hoveniersbedrijf zijn wij door Sandra benaderd om prijsopgave te doen voor de uitvoering van enkele door haar bedachte tuinontwerpen. Deze tuinen mochten we ook daadwerkelijk aanleggen. Moet zeggen dat haar plannen goed in elkaar steken. Creatief, technisch goed doordacht en zeker niet standaard. Kenmerkend is ook dat het “groene” tuinen zijn, met leuke beplanting. Kortom, voor ons leuk om uit te voeren en er is prima samen te werken met Sandra. We houden ons aanbevolen voor meer….

Via via de naam van Sandra doorgekregen en op internet naar werk van haar gekeken. Dat sprak ons erg aan en bij het eerste telefoongesprek was er direct een klik. Toen Sandra bij ons aan huis kwam, hebben we onze wensen besproken. Zij kwam toen gelijk met mogelijkheden aan waar wij niet aan hadden gedacht, b.v. een overkapping aan de achterkant van de tuin. We begrepen elkaar prima, want toen ze met het ontwerp kwam hoefde er niets meer aan veranderd te worden. Ook over de te gebruiken materialen en beplanting waren we het vlug eens. Gedurende het gehele traject was er een heldere en duidelijke communicatie, ook over het kostenplaatje. Ook het uitzetten van de beplanting heeft ze voor ons gedaan. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en kijken uit naar het voorjaar. Het is een tuin geworden waarover we al veel complimenten hebben gekregen en waarin we fijn buiten kunnen zijn.

Sandra kan goed luisteren, observeren en daardoor doorgesproken wensen omzetten in een prachtig tuinplan, geheel in overeenstemming met onze ideeën . Het resulteerde in een prachtige tuin, met veel bloemen en grassen, precies naar onze wens. Sandra communiceert helder en transparant, haar bezoek aan onze tuin, voorafgaand aan het maken van het plan, is vertrouwenwekkend. Het uitgewerkte papieren plan was keurig verzorgd en haar bezoek na de aanleg was gezellig en informatief: met allerlei adviezen omtrent de verzorging en de aanblik van de tuin. We genieten met volle teugen in onze bloemenweelde!
Sandra bedankt!

Wij zijn erg tevreden over het advies van Sandra betreffende het ontwerp voor een nieuwe indeling van een grote plantenborder in onze bostuin. Nu in de zomer kunnen wij al genieten van een bloeiende border. Ook de verdere adviezen, voor o.a. de vijver, hebben wij uitgevoerd. De samenwerking met Sandra hebben wij als zeer plezierig ervaren.

Nog dagelijks zijn we ontzettend blij met het ontwerp dat Sandra voor onze tuin heeft gemaakt. Het is een jaar geleden dat alles is gerealiseerd en we genieten elke dag van onze mooie voor- en achtertuin. Sandra heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en gekeken wat bij ons huis past en welk gebruik we van de tuin maken. Er is veel verschil in kleur, bladvorm en hoogte en ook in de verschillende jaargetijden is er veel moois te zien. Ook de bestrating is mooi geworden.  We krijgen vaak complimenten over onze tuin.  We vonden het fijn dat ze na een jaar nog eens kwam kijken. Zo konden we nog wat vragen stellen.

“Prima ervaring, fijn om via de mail altijd uitleg en antwoord op onze vragen te krijgen”.

“Erg blij met onze tuin, we genieten er dagelijks van!”

“Ik vond het een leuke ervaring om samen met Sandra een aangepast plan te maken met nog veel planten die al in mijn tuin stonden. Ik kreeg dankzij haar een heel ander beeld van mijn tuin. Met kleine veranderingen is het nou een heel ander gezicht. Het is ruimtelijker geworden”.

“Twee jaar geleden hebben wij een leuke opknapwoning, met grote voortuin, gekocht in Goes. Zo’n voortuin bepaald wel heel het aangezicht van je huis, daarom wilde wij graag een goed ontwerp laten maken. Inmiddels wisten wij wel het één en ander van verf, nieuwe kozijnen, schuren, vloeren…maar nog niet zo veel van tuinen, beplanting, bomen, etc. Wij kregen de tip om Sandra te benaderen voor een mooi tuinontwerp, en elke dag zijn we nog heel blij met dit advies.

Het opstellen van het tuinontwerp was een fijn proces; Sandra wist middels gesprekken goed onze wensen te achterhalen en ook hebben we gebruik gemaakt van Pinterest om mijn wensen goed te achterhalen (ik wist namelijk in plaatjes prima wat ik wilde maar om dit in woorden uit te drukken is dat best lastig!!).

Het tuinontwerp werd snel, en in goed overleg, opgeleverd. Wij konden hier prima zelf mee aan de slag nadat Sandra ook alle planten voor ons had besteld. Daarnaast was ook de ‘nazorg’ heel goed, kregen we bruikbare en fijne tips en kunnen we Sandra altijd mailen met nieuwe vragen.

Nu is het elke dag genieten van onze opbloeiende en totaal bij ons passende tuin!”

“Ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met het maken van plannen voor de tuin. Een grote boom, een oude vijver en een schuurtje dat verrot was, waren genoeg redenen om grondig te werk te gaan.

We hadden een wensenlijstje gemaakt en gingen op zoek naar iemand die een plan voor ons zou kunnen maken. Op het internet volgde een zoektocht, maar dat vonden we niet zo makkelijk. Bij het tuincentrum vroeg ik of ze misschien iemand kenden en wat bleek: ze hadden een kaartje van Sandra en na het bekijken van de website hebben we haar gebeld om een afspraak te maken.

Bij haar eerste bezoek bij ons thuis werd al een deel van ons wensenlijstje anders. Niet zo makkelijk om het idee van welke kleuren we in de tuin wilden los te laten, maar Sandra had een goed verhaal om dat toch maar te doen. Ze heeft goed geluisterd en gekeken hoe het interieur eruit zag en wilde dat kleurenpalet laten terugkomen in de tuin. Na een goed gesprek, waarin zij ons alle tijd gaf om vragen te stellen en onze wensen kenbaar te maken, besloten we dat Sandra de opdracht mocht uitvoeren.

Dan begint het wachten. We hadden geen haast, als de volgende zomer de tuin klaar zou zijn was het goed. Na een paar weken kregen we een eerste ontwerp van het tuinplan en volgde weer een overleg bij ons thuis om te zien wat we er van vonden. Na wat kleine aanpassingen kon er een definitief uitgewerkt tuinplan met beplanting worden gemaakt.

En nu is het bijna zomer en hebben we deze week voor het eerst onder onze overkapping kunnen genieten van de zon.

Er is dit voorjaar behoorlijk wat werk verzet, maar doordat we genoeg tijd hadden en Sandra had geholpen met het maken van een goede planning, konden begin april de plantjes de grond in. Tot nu toe zijn we heel blij met de nieuwe tuin.

Spannend is natuurlijk wel hoe de beplanting eruit gaat zien en welk kleurenspel tevoorschijn komt. Er zijn hele jonge, kleine plantjes gezet en pas over een paar jaar zal de tuin eruit zien zoals bedoeld.

Wat we erg fijn vonden is dat Sandra de tijd neemt voor haar klanten, we vooraf wisten wat de kosten zouden zijn, we haar altijd konden mailen of bellen als er vragen waren en dat ze heeft geholpen bij het uitzetten en planten van de grootste planten. En we mogen nog altijd contact opnemen als er vragen zijn.

Kortom: wij zijn erg tevreden over SK tuinatelier!”

“De prettige samenwerking heeft geresulteerd in een mooi ontwerp, geheel naar onze wensen. Het ontwerp betaald zich al terug tijdens de aanleg. Komend seizoen kunnen we al gaan genieten van onze tuin”.

“Onze tuin heeft door Sandra een complete verandering ondergaan. Onze wensen zijn daarin prima verwerkt. Het geheel is goed doordacht en het resultaat heeft ons positief verrast. We zijn blij dat we hebben gekozen voor Sandra!”

“Sandra heeft onze ideeën prima verwerkt in 3 schetsen waaruit wij uiteindelijk het definitieve plan hebben gekozen. Dit plan is vervolgens persoonlijk volledig aan ons uitgelegd zodat wij alle details voor ogen hadden”.

“Goed gevoel na kennismaking, luistert prima en vraagt door om te verhelderen. Deskundigheid en ervaring zijn zowel bij het ontwerp als het beplantingsplan merkbaar. Jammer dat het kostenplaatje van de aanleg heel erg afweek van het budget”.

“Verrassend en uitgebreid ontwerp met beplantingplan ontvangen. We hebben al veel complimenten gekregen nu alles aangeplant is en in de toekomst zal het nog mooier zijn als alles gaat groeien en bloeien. We zijn trots op onze tuin”.

 

“Sandra heeft alle wensen die we hebben genoemd in het nieuwe tuinplan verwerkt tot een verrassend resultaat”.

“Prettige samenwerking. Sandra luistert goed naar jou als klant maakt naar aanleiding daarvan een goed ontwerp”.

“Snelle service, met leuke ideeen. Het ontwerp is nog beter geworden dan we hadden verwacht”.

“Toen wij dit huis kochten zag ik al meteen dat de tuin weleens een probleem kon worden. Ondiep, 6,5 mtr en 12,5 mtr lang. Het omgekeerde van een standaard tuin. Hoe ga ik deze tuin dieper laten lijken en hoe deel je het in. Hier was een tuinarchitect zeker nodig. Ik vond Sandra via google. Het idee van een onafhankelijke architect sprak mij erg aan omdat zij goed luistert naar de wensen van de klant. Ik had nogal wat wensen, het moest in ieder geval dieper ogen, veel groen, witte bloeiers, meerdere zitjes en zeker niet zo’n standaard tuintje. Het eerste ontwerp was meteen raak, zeer verrassend, we waren het snel eens. Later kwam het beplantingsplan. Dit was wel even moeilijk uit te lezen maar na 1 telefoontje en uitleg van Sandra werd het helemaal duidelijk. De tuin gaan we laten aanleggen en het beplantingsplan gaan we zelf uitvoeren. Ook voor de aanschaf van planten denkt Sandra met u mee. Over 2 weken zal de tuin gerealiseerd worden. Ik weet zeker dat het genieten wordt en kan niet wachten….”

“Sandra heeft voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt waarin ze op een mooie manier haar kunde heeft gekoppeld aan onze wensen. We zijn nu 6 maanden verder en de contouren van het ontwerp beginnen in de beplanting duidelijk te worden. We zijn verrast door de keuze van kleur in de beplanting en de vele zitmogelijkheden die onze vernieuwde stadstuin nu biedt. Hier genieten we nu al dagelijks van”.

“Je hebt onze wensen goed vertaald in ons nieuwe tuinontwerp. We zijn aangenaam verrast na het inplanten en het plan dus werkelijkheid wordt en hadden dit zelf niet kunnen bedenken. We zijn blij met onze nieuwe achtertuin, we zaten vast in een denkpatroon en hadden de hoeveelheden van de planten ook niet zo in kunnen schatten we zijn blij dat je ons hebt geholpen. Vond het ook fijn dat je feedback gaf op de vragen die ik je stuurde”.

“Mooi ontwerp, goed bereikbaar, wensen konden nog worden aangepast. Al met al fijne samenwerking!”

Neem contact op

Wil je weten hoe ik je kan helpen bij het realiseren van je droomtuin? Neem dan contact op middels het contactformulier, of bel +31(0)6 22 47 30 71.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.