Reviews

Wil je weten hoe mijn opdrachtgevers de samenwerking met mij ervaren hebben? Hier vertellen zij hoe het maken van een tuinontwerp het verschil maakte op weg naar hun droomtuin.

Schrijf zelf een review

Toen wij onze tuin in Haamstede wilden veranderen, hadden wij door eerdere ervaringen wel ideeën maar kwamen we er toch niet helemaal uit.
We zijn erg blij dat we Sandra via internet hebben gevonden en dat zij met ons mee wilde denken.
Met name door het aanbrengen van de juiste lijnen heeft ze heel veel waarde voor ons toegevoegd. Ook door de speelse accenten die er aangebracht zijn.
Verder geven de meerstammigen in de verschillende borders ook meer diepte in de tuin.
Wij zijn erg blij met Sandra en hovenier Niels Paardekooper!
Het eindresultaat is fantastisch en wij genieten er elke dag van!

We hadden een nieuwbouw woning in Goes gekocht met een voor- en achtertuintje.
Wat zouden we met de tuintjes gaan doen?
Eén idee hadden we: een bamboeschutting aan de achterkant. En verder: ruimte om te zitten, goed kunnen lopen, de afvalcontainers uit het zicht, praktisch en redelijk onderhoudsvrij. Maar wel met leuke planten. En een rustige uitstraling. Dat was de achtertuin.
In de voortuin wilden we ook mooie planten. Die zouden later zodanig samengroeien dat er voor onkruid geen plaats meer is.
Van bomen waren we huiverig.
Sandra kwam om te luisteren naar onze ideeën en wensen. Ze maakte een eerste schets. Die bespraken we samen en er kwamen nog een paar wijzigingen. De bestrating werd zacht bruin/beige. Mooi in combinatie met de bamboe schutting. Daar hoorden toch ook een paar bamboestruiken bij.
En zelfs een paar bomen, ofwel grote heesters. Daar moesten we erg aan wennen. Een kleine tuin en dan zulke grote “bomen”. Maar Sandra kon ons overtuigen. En nu de meerstammige heesters er staan: de zevenzonenboom en de Chinese vernisboom, maakt dat de achtertuin alleen maar mooier. De Chinese vernisboom geeft schaduw en dat is wel nodig in een achtertuin op het zuiden. En hij is ook prachtig met gele bloemetjes, die nu lampionnetjes geworden zijn en straks prachtig gaat verkleuren in de herfst.
Ook de zevenzonenboom is heel apart. Er komen witte bloemen aan die van augustus tot oktober gaan bloeien.
De voortuin heeft het moeilijk gehad. Nadat de planten er in geplant waren, is er 3 x gegraven vanwege problemen met de riolering. Dat kwam de beplanting niet ten goede. Ook de hele droge lente en zomer zorgden niet voor uitbundige bloei. Maar we gaan in het najaar nog wat aanpassen en bij planten. En dan komt dat vast ook goed.
We krijgen zoveel complimenten over onze gezellige achtertuin. Dankzij Sandra is dat goed gelukt!
Het is heerlijk genieten; elke dag TUINGELUK.

Wij bevelen Sandra van harte aan. Haar ontwerp was verrassend en goed, met al onze wensen was rekening gehouden.
Echt boven verwachting. In overleg hebben we gaandeweg nog een paar wensen toegevoegd en kleine dingen aangepast

Wat wij heel goed vinden aan Sandra is dat ze echt luistert maar zeker ook haar professionele visie daar tegenover zet (waardoor wij ook op een aantal punten ons eigen idee loslieten en voor haar idee gingen ) En daar zijn we nu heel blij mee.

Kortom: Sandra is open, eerlijk, makkelijk benaderbaar en ze komt haar afspraken na.  Maar het belangrijkste is : ze is gewoon een hele goede tuinarchitecte! Een vakvrouw!

We hadden nooit kunnen bedenken dat ons tuintje zo mooi zou kunnen zijn. Heel erg blij mee!

Wij hadden een wat verwaarloosde woning gekocht waarbij de ‘tuin’ zowel voor als achter het huis bestond uit een stenen plaatsje zonder schutting of plant. Ik had Sandra Korstanje SK tuinatelier ontdekt via internet waarbij haar make- over van een kleine patio tuin mij erg aansprak. Vervolgens hebben we haar gevraagd of zij voor ons een kleine tuin ook kon realiseren. Na een oriënterend en inventariserend gesprek en bezoek aan het huis, zag Sandra meteen mogelijkheden , ze nam volop foto’s van de situatie ter plekke en stelde ons gerust. Enige tijd later had zij meteen een prima ontwerp gemaakt. Inmiddels is het uitgevoerd en is onze besloten ‘tover tuin’ waar wij over de hele breedte op kijken klaar: mooie lijnen, afwisselende bestrating en mooie beplanting. Sandra heeft de vaardigheid om de wensen van de klant te vertalen binnen haar eigen visie. Zij ziet wat er nodig is bij dit huis in deze context en is uiterst betrokken om het goed uit te voeren en je vragen te beantwoorden .

Na de aanschaf van ons huis en een aantal jaren (ver)bouwen, was onze tuin flink verwaarloosd. Daar zaten we dan met de luxe van een grote tuin, maar geen idee, wat er mee te doen. We zagen letterlijk door de coniferen de tuin niet meer. Wat we wel wisten was, dat we het in één keer grondig en goed wilden aanpakken.

Toen hebben we contact opgenomen met Sandra en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Ze kwam langs en bestookte ons met vragen, waardoor we gedwongen werden goed na te denken over wat we nu eigenlijk wilden. Het plan wat Sandra daarna presenteerde was direct raak en hadden we echt nooit zelf kunnen bedenken. Na het verder bespreken van de details, heeft Sandra ook een beplantingsplan gemaakt.

Voor de winter hebben we de bestrating laten uitvoeren en hebben we, met behulp van Sandra’s adviezen, alles zelf aangeplant. En nu, nu het voorjaar zich aankondigt, kunnen we niet wachten op het resultaat. Langzaam zien we alles tot leven komen en beseffen we, dat we dit, zonder Sandra nooit hadden kunnen realiseren.

Zij heeft onze wensen op een doordachte en verrassende wijze vertaald naar een compleet tuinplan. Door de juiste plantkeuze en de praktische adviezen, moeten we deze tuin, zonder groene vingers, bij kunnen houden en er vooral van genieten. We zijn nu al heel blij met het resultaat en wachten vol ongeduld op het tot bloei komen van onze mooie nieuwe tuin.

Onze stadstuin was toe aan een grondige renovatie. De bestaande situatie: rommelige bestrating, een versleten schutting, weinig privacy, hoogteverschil met gevaarlijke afstappen en overjarige beplanting. Wij wilden graag meer groen, privacy en een onderhoudsvriendelijke tuin waar alle seizoenen iets te beleven is. Wij kwamen er zelf niet uit hoe dit aan te pakken en hebben de hulp van Sandra Korstanje ingeroepen.
Sandra heeft een heel goed ontwerp met bijbehorend beplantingsplan voor onze tuin gemaakt. De tuin is volledig op de schop gegaan. De hoogteverschillen zijn juist pluspunten geworden en geven diepte aan de tuin. De tuin is dit voorjaar aangelegd en ingeplant. De hele zomer en herfst hebben we al kunnen genieten van onze tuin die alleen maar mooier kan worden. Sandra heeft bij het ontwerp ook goed gekeken naar de omgeving. De woning en de tuin versterken elkaar. Kortom, wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin. Sandra is een vakvrouw met verstand van ontwerpen en met gevoel voor kleur en sfeer. Wat wij ook gewaardeerd hebben is dat zij direct inzicht heeft gegeven in het ontwerpproces en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Zij staat open voor vragen en toelichting en ook na de aanleg laat zij de tuin niet zomaar los, maar verleent nog nazorg.

Bij de koop van onze woning nabij het centrum van Goes, wilden we al snel aan de slag met ‘voortuin’ en entree. De aanblik hiervan was, volgens ons, niet helemaal passend voor de mooie locatie in ‘de bloemenbuurt’! Nu mag de voortuin geen naam hebben, er is eerder sprake van een geveltuin/plantenbak. We hebben dan ook, met enige schroom, SK tuinatelier benaderd. Met als doel om ondanks de minimale afmetingen van de tuin toch een maximaal resultaat te behalen. Dat maximale resultaat heeft Sandra zeker weten te realiseren, er is een weelderige beplanting waarin ieder seizoen iets te zien is. Het straatje naar de voordeur ziet er met wat kleine aanpassingen weer fris en leuk uit en het is heel grappig om, vanuit ons thuiskantoor aan de straatzijde, te zien dat onze tuin wordt opgemerkt door voorbijgangers. Met name de klimornamenten trekken de aandacht. Dit alles toont het vakmanschap van Sandra en maakt onze tuin “Klein maar fijn!”.

Wij zijn door onze hovenier getipt om eens contact te maken met Sandra en dat was inderdaad een gouden tip! Wij hebben op een bestaande plek een nieuwe moderne woning laten bouwen en de bestaande tuin paste daar niet bij. De eerste kennismaking verliep prettig en hieruit volgde een geweldig ontwerp wat bij ons huis, de omgeving en bij ons past. Sandra heeft alles tot in detail uitgewerkt op papier en heeft ook de beplanting uitgezet in de tuin zodat de hovenier alles op de juiste plaats kon inplanten. Tijdens haar bezoeken kregen we informatie en adviezen omtrent de verzorging en zij zal ons in de komende jaren blijven begeleiden. Inmiddels genieten wij van onze prachtige tuin waar de vogels, vlinders en vele andere dieren ook graag een bezoekje brengen. Het is elke dag genieten!
Bedankt voor de fijne samenwerking, wij zijn heel erg tevreden en kunnen SK tuinatelier dan ook zeker aanbevelen.

Een prachtige tuin die we samen hebben gecreëerd. 2 gedachten samen gesmolten tot 1 geheel. Dat is wat ik voor me zag toen ik had besloten de tuin te verbouwen. Sandra kon mij geen mooiere tuin gegeven hebben, dit is precies wat ik voor ogen had. Ik ben een heel tevreden klant en het was een heel goede samenwerking. Bedankt voor het verwezenlijken van mijn droom.

Op een zomerse dag zaten wij tegen 3 grote coniferen aan de rand van onze tuin aan te kijken, waar achter de zon langzaam onderging. Hoe zou het zijn wanneer deze coniferen zouden verdwijnen? Wat zou er anders kunnen dan het gras en al die laurierstruiken? Hoe kunnen we van deze ‘groene tuin’ een kleurrijke omgeving maken?

Op de website van Sandra Korstanje vonden we veel inspiratie en wij pakten de telefoon en maakten een afspraak voor een tuinbezoek.

Tijdens dit bezoek werd onze tuin van voor naar achteren bekeken en bleek die ook nog eens groter te zijn dan we dachten. Samen bespraken we onze wensen en dat leidde tot een verrassend tuinplan van een mooie siertuin met plantenborders, een tuinhuis en aan de zijkant van ons huis een heuse bostuin.

Sandra heeft de plannen tot in detail uitgewerkt op tekening en met een uitgekiende plantenlijst. Samen met de hovenier Paardekooper uit Kloetinge zijn de plannen werkelijkheid geworden en heeft de natuur de rest gedaan en zo is er nu na drie jaar een prachtige tuin ontstaan.

Wij vinden het leuk dat Sandra steeds betrokken is gebleven. Want gaandeweg zijn er weer nieuwe ideeën gekomen en mochten we altijd rekenen op tips en advies.

Wij zijn er heel erg blij mee. Bedankt Sandra!

Onze woning was toe aan een grondige verbouwing. Na zeer goede ervaringen met een huis/binnenhuisarchitecte – zij had ideeën waar je zelf nooit op zou komen – besloten we voor de tuin ook een architect te zoeken. Op internet gekeken. De tuinen die Sandra had ontworpen spraken ons direct aan. Sandra is no-nonsens en heel erg voor de natuur.

Onze wensen en ideeën doorgesproken en na een eerste schets een prachtig tuinontwerp gekregen! Geweldig! Alles heel duidelijk uitgewerkt. Plan voor bestrating, vijver met vlonder en tuinkamer. Net als de verbouwing hebben wij de tuin zelf  helemaal volgens het plan aangelegd. Op de lijst van bomen en planten staat precies omschreven welke zorg alles nodig heeft. Met het planten heeft Sandra gelukkig geholpen, al die Latijnse namen!! En zelfs een volledig bloembollenplan is in oktober uitgevoerd.

En nu is het genieten! Alles groeit en bloeit.  ‘s zomers heerlijk chillen bij de vijver op het vlonder. Zelfs in de winter is de tuin interessant, er gebeurt nog steeds iets. We wachten vol spanning op het voorjaar… meer dan 400 bollen komen dan boven de grond!!

De planten-  struiken-  en bomen keuze van Sandra was zeer origineel,  anders dan anders. Dat zie je niet bij de grote tuincentra. Geweldig… wij kunnen het iedereen aanraden.  Geef Sandra de ruimte in je tuin!

Naast een grote verbouwing aan ons huis moest ook de tuin aangepakt worden. Een verbouwing geeft veel stress. Wat is het fijn dat we de plannen voor de tuin uit handen konden geven. En wat begreep Sandra ons meteen goed qua stijl! Zo hadden we al na de eerste afspraak een goed gevoel en alle vertrouwen dat het goed zou komen. Sandra kwam met een prachtig ontwerp waar goed over nagedacht was qua beplanting, zichtlijnen, bestrating, tuinverlichting enz….

De tuin is onlangs aangeplant en het resultaat is nu al prachtig. Alles moet nog gaan groeien en bloeien, ben heel benieuwd hoe het er over een jaar uit ziet. Wij zijn heel tevreden!

Van balkon naar buitenaf, zonder groene vingers. Dat vraagt, nee schreeuwt om advies. Dus al vrij snel na de aankoop van ons huis kwam Sandra langs. Rustig, nuchter en vol goeie ideeën. De bestaande situatie had drastische aanpak nodig en dat kun je maar 1x goed doen. We hebben gekeken hoe ons 10-jaren plan er uiteindelijk uit moest komen te zien en Sandra kwam met een prachtig ontwerp en goeie toelichting over de aanpak. Nu hadden we een houvast, een doel. Als je ooit een speelbos wilt, moet je nu wel beginnen met aanplanten natuurlijk. En het voelt goed dat je dan weet waar je aan werkt. Ook al zie je nu nog lang niet wat het ooit zal worden, maar het ideaalplaatje is er wel. Dankzij Sandra.

Een betere stap hadden we niet kunnen zetten; Sandra inschakelen voor het ontwerpen van onze tuin. Vanaf het allereerste begin (het contact per mail) tot en met het laatste bezoek (het maken van de foto’s), het hele traject is ons ontzettend goed bevallen. En natuurlijk het resultaat, een tuin waarvan je steeds weer merkt dat er goed over is nagedacht, het klopt gewoon. Sandra vraagt goed door, zodat je zelf ook beter voor ogen krijgt wat je zelf wilt met je tuin. En bij het ontwerp merk je dat Sandra kan putten uit ervaring en creatief inzicht, zodat er een resultaat ligt dat origineel is en absoluut aan onze wensen voldoet, zelfs meer dan dat. Niet aarzelen dus, gewoon doen!

Sandra heeft ons prima geholpen met het ontwerp van een (redelijk grote) tuin met ‘enig achterstallig onderhoud’.
Zij heeft een praktische aanpak en buigt (gelukkig) niet altijd mee met de wensen van de opdrachtgever wat prima is om het oorspronkelijke ontwerp intact te houden.
De tekeningen zijn duidelijk, beplantingsschema’s mogen nog wat meer ingezoomd zijn om wat sneller te kunnen planten.
Wij zijn blij met het eindresultaat! Jaren eerder moeten doen …..

Wij hadden een hele tuin rondom het huis aan te leggen en kwamen daar zelf niet uit met indeling en juiste beplanting. Wij kwamen toen bij Sandra terecht en zij heeft heel goed naar ons geluisterd en kwam na een aantal overlegmomenten en aanpassingen tot een heel mooi ontwerp. Waarbij zij heel goed rekening houdt met zichtlijnen, bloeiperiodes, ruimtelijk, praktisch, aanzicht, etc. Je merkt dat zij ervaring heeft en dat zij iets extra’s brengt.

Wij hebben bij haar ook meteen de beplanting besteld en werd netjes bezorgd met uitleg over aanplanten en onderhoud. Heel fijn!

Sandra is zeker aan te raden.

Wij kregen de naam van Sandra van een kennis, die heel tevreden was. De verwachtingen waren dus hoog, maar die zijn door Sandra meer dan waargemaakt. Ze begreep wat we wilden, gaf daarbij een goed advies en bedacht oplossingen voor dingen waar we zelf niet uitkwamen. Tot en met de uitvoering hield ze contact en was ze voor vragen bereikbaar. Mocht het nog eens nodig zijn, dan bellen we haar weer!

Wij hebben in Oostkapelle een tuin aan mogen leggen die ontworpen is door Sandra van SK tuinatelier. Aangezien wij zelf ook houden van veel groen in een tuin, was het erg leuk om aan dit project te werken. Het was fijn om samen te werken met Sandra en in de communicatie is ook alles keurig verlopen!

Wij houden ons dan ook graag aanbevolen voor toekomstige projecten en zien uit naar een verdere prettige samenwerking met Sandra.

Na een aantal tuinarchitecten gesproken te hebben, kozen wij Sandra vanwege haar 1e leuke ideeën tijdens het kennismakingsgesprek in onze tuin, de duidelijke werkwijze en prettige communicatie (duidelijk en zakelijk, wat fijn is omdat we buiten Zeeland wonen)
Sandra heeft onze wensen voor privacy èn ruimte, zichtlijnen en onderhoudsarme tuin goed vertaald in een krachtig ontwerp, dat aansluit bij het interieur van ons huis.
De keuze voor de planten in onze tuin was duidelijk onderbouwd en gebaseerd op Sandra’s ervaring met Zeeuwse weersomstandigheden en klimaat.
Na aanleg van de tuin is Sandra langs geweest om te kijken of alle planten volgens schema geplant waren, tips te geven over snoei en onderhoud en gaf ze verdere suggesties over bomen en bestaande beplanting.
We zijn echt heel happy met het resultaat, zowel qua ontwerp als verrassende beplanting – het is elke keer weer een feestje om naar de tuin te kijken, erin te werken en ervan te genieten – ook hebben we inmiddels de 1e appeltaarten kunnen bakken met appels uit de tuin!
We bevelen Sandra dus van harte aan!

Als hoveniersbedrijf zijn wij door Sandra benaderd om prijsopgave te doen voor de uitvoering van enkele door haar bedachte tuinontwerpen. Deze tuinen mochten we ook daadwerkelijk aanleggen. Moet zeggen dat haar plannen goed in elkaar steken. Creatief, technisch goed doordacht en zeker niet standaard. Kenmerkend is ook dat het “groene” tuinen zijn, met leuke beplanting. Kortom, voor ons leuk om uit te voeren en er is prima samen te werken met Sandra. We houden ons aanbevolen voor meer….

Via via de naam van Sandra doorgekregen en op internet naar werk van haar gekeken. Dat sprak ons erg aan en bij het eerste telefoongesprek was er direct een klik. Toen Sandra bij ons aan huis kwam, hebben we onze wensen besproken. Zij kwam toen gelijk met mogelijkheden aan waar wij niet aan hadden gedacht, b.v. een overkapping aan de achterkant van de tuin. We begrepen elkaar prima, want toen ze met het ontwerp kwam hoefde er niets meer aan veranderd te worden. Ook over de te gebruiken materialen en beplanting waren we het vlug eens. Gedurende het gehele traject was er een heldere en duidelijke communicatie, ook over het kostenplaatje. Ook het uitzetten van de beplanting heeft ze voor ons gedaan. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en kijken uit naar het voorjaar. Het is een tuin geworden waarover we al veel complimenten hebben gekregen en waarin we fijn buiten kunnen zijn.

Sandra kan goed luisteren, observeren en daardoor doorgesproken wensen omzetten in een prachtig tuinplan, geheel in overeenstemming met onze ideeën . Het resulteerde in een prachtige tuin, met veel bloemen en grassen, precies naar onze wens. Sandra communiceert helder en transparant, haar bezoek aan onze tuin, voorafgaand aan het maken van het plan, is vertrouwenwekkend. Het uitgewerkte papieren plan was keurig verzorgd en haar bezoek na de aanleg was gezellig en informatief: met allerlei adviezen omtrent de verzorging en de aanblik van de tuin. We genieten met volle teugen in onze bloemenweelde!
Sandra bedankt!

Wij zijn erg tevreden over het advies van Sandra betreffende het ontwerp voor een nieuwe indeling van een grote plantenborder in onze bostuin. Nu in de zomer kunnen wij al genieten van een bloeiende border. Ook de verdere adviezen, voor o.a. de vijver, hebben wij uitgevoerd. De samenwerking met Sandra hebben wij als zeer plezierig ervaren.

Nog dagelijks zijn we ontzettend blij met het ontwerp dat Sandra voor onze tuin heeft gemaakt. Het is een jaar geleden dat alles is gerealiseerd en we genieten elke dag van onze mooie voor- en achtertuin. Sandra heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en gekeken wat bij ons huis past en welk gebruik we van de tuin maken. Er is veel verschil in kleur, bladvorm en hoogte en ook in de verschillende jaargetijden is er veel moois te zien. Ook de bestrating is mooi geworden.  We krijgen vaak complimenten over onze tuin.  We vonden het fijn dat ze na een jaar nog eens kwam kijken. Zo konden we nog wat vragen stellen.

“Prima ervaring, fijn om via de mail altijd uitleg en antwoord op onze vragen te krijgen”.

“Erg blij met onze tuin, we genieten er dagelijks van!”

“Ik vond het een leuke ervaring om samen met Sandra een aangepast plan te maken met nog veel planten die al in mijn tuin stonden. Ik kreeg dankzij haar een heel ander beeld van mijn tuin. Met kleine veranderingen is het nou een heel ander gezicht. Het is ruimtelijker geworden”.

“Twee jaar geleden hebben wij een leuke opknapwoning, met grote voortuin, gekocht in Goes. Zo’n voortuin bepaald wel heel het aangezicht van je huis, daarom wilde wij graag een goed ontwerp laten maken. Inmiddels wisten wij wel het één en ander van verf, nieuwe kozijnen, schuren, vloeren…maar nog niet zo veel van tuinen, beplanting, bomen, etc. Wij kregen de tip om Sandra te benaderen voor een mooi tuinontwerp, en elke dag zijn we nog heel blij met dit advies.

Het opstellen van het tuinontwerp was een fijn proces; Sandra wist middels gesprekken goed onze wensen te achterhalen en ook hebben we gebruik gemaakt van Pinterest om mijn wensen goed te achterhalen (ik wist namelijk in plaatjes prima wat ik wilde maar om dit in woorden uit te drukken is dat best lastig!!).

Het tuinontwerp werd snel, en in goed overleg, opgeleverd. Wij konden hier prima zelf mee aan de slag nadat Sandra ook alle planten voor ons had besteld. Daarnaast was ook de ‘nazorg’ heel goed, kregen we bruikbare en fijne tips en kunnen we Sandra altijd mailen met nieuwe vragen.

Nu is het elke dag genieten van onze opbloeiende en totaal bij ons passende tuin!”

“Ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met het maken van plannen voor de tuin. Een grote boom, een oude vijver en een schuurtje dat verrot was, waren genoeg redenen om grondig te werk te gaan.

We hadden een wensenlijstje gemaakt en gingen op zoek naar iemand die een plan voor ons zou kunnen maken. Op het internet volgde een zoektocht, maar dat vonden we niet zo makkelijk. Bij het tuincentrum vroeg ik of ze misschien iemand kenden en wat bleek: ze hadden een kaartje van Sandra en na het bekijken van de website hebben we haar gebeld om een afspraak te maken.

Bij haar eerste bezoek bij ons thuis werd al een deel van ons wensenlijstje anders. Niet zo makkelijk om het idee van welke kleuren we in de tuin wilden los te laten, maar Sandra had een goed verhaal om dat toch maar te doen. Ze heeft goed geluisterd en gekeken hoe het interieur eruit zag en wilde dat kleurenpalet laten terugkomen in de tuin. Na een goed gesprek, waarin zij ons alle tijd gaf om vragen te stellen en onze wensen kenbaar te maken, besloten we dat Sandra de opdracht mocht uitvoeren.

Dan begint het wachten. We hadden geen haast, als de volgende zomer de tuin klaar zou zijn was het goed. Na een paar weken kregen we een eerste ontwerp van het tuinplan en volgde weer een overleg bij ons thuis om te zien wat we er van vonden. Na wat kleine aanpassingen kon er een definitief uitgewerkt tuinplan met beplanting worden gemaakt.

En nu is het bijna zomer en hebben we deze week voor het eerst onder onze overkapping kunnen genieten van de zon.

Er is dit voorjaar behoorlijk wat werk verzet, maar doordat we genoeg tijd hadden en Sandra had geholpen met het maken van een goede planning, konden begin april de plantjes de grond in. Tot nu toe zijn we heel blij met de nieuwe tuin.

Spannend is natuurlijk wel hoe de beplanting eruit gaat zien en welk kleurenspel tevoorschijn komt. Er zijn hele jonge, kleine plantjes gezet en pas over een paar jaar zal de tuin eruit zien zoals bedoeld.

Wat we erg fijn vonden is dat Sandra de tijd neemt voor haar klanten, we vooraf wisten wat de kosten zouden zijn, we haar altijd konden mailen of bellen als er vragen waren en dat ze heeft geholpen bij het uitzetten en planten van de grootste planten. En we mogen nog altijd contact opnemen als er vragen zijn.

Kortom: wij zijn erg tevreden over SK tuinatelier!”

“De prettige samenwerking heeft geresulteerd in een mooi ontwerp, geheel naar onze wensen. Het ontwerp betaald zich al terug tijdens de aanleg. Komend seizoen kunnen we al gaan genieten van onze tuin”.

“Onze tuin heeft door Sandra een complete verandering ondergaan. Onze wensen zijn daarin prima verwerkt. Het geheel is goed doordacht en het resultaat heeft ons positief verrast. We zijn blij dat we hebben gekozen voor Sandra!”

“Sandra heeft onze ideeën prima verwerkt in 3 schetsen waaruit wij uiteindelijk het definitieve plan hebben gekozen. Dit plan is vervolgens persoonlijk volledig aan ons uitgelegd zodat wij alle details voor ogen hadden”.

“Goed gevoel na kennismaking, luistert prima en vraagt door om te verhelderen. Deskundigheid en ervaring zijn zowel bij het ontwerp als het beplantingsplan merkbaar. Jammer dat het kostenplaatje van de aanleg heel erg afweek van het budget”.

“Verrassend en uitgebreid ontwerp met beplantingplan ontvangen. We hebben al veel complimenten gekregen nu alles aangeplant is en in de toekomst zal het nog mooier zijn als alles gaat groeien en bloeien. We zijn trots op onze tuin”.

 

“Prettige samenwerking. Sandra luistert goed naar jou als klant maakt naar aanleiding daarvan een goed ontwerp”.

“Snelle service, met leuke ideeen. Het ontwerp is nog beter geworden dan we hadden verwacht”.

“Toen wij dit huis kochten zag ik al meteen dat de tuin weleens een probleem kon worden. Ondiep, 6,5 mtr en 12,5 mtr lang. Het omgekeerde van een standaard tuin. Hoe ga ik deze tuin dieper laten lijken en hoe deel je het in. Hier was een tuinarchitect zeker nodig. Ik vond Sandra via google. Het idee van een onafhankelijke architect sprak mij erg aan omdat zij goed luistert naar de wensen van de klant. Ik had nogal wat wensen, het moest in ieder geval dieper ogen, veel groen, witte bloeiers, meerdere zitjes en zeker niet zo’n standaard tuintje. Het eerste ontwerp was meteen raak, zeer verrassend, we waren het snel eens. Later kwam het beplantingsplan. Dit was wel even moeilijk uit te lezen maar na 1 telefoontje en uitleg van Sandra werd het helemaal duidelijk. De tuin gaan we laten aanleggen en het beplantingsplan gaan we zelf uitvoeren. Ook voor de aanschaf van planten denkt Sandra met u mee. Over 2 weken zal de tuin gerealiseerd worden. Ik weet zeker dat het genieten wordt en kan niet wachten….”

“Sandra heeft voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt waarin ze op een mooie manier haar kunde heeft gekoppeld aan onze wensen. We zijn nu 6 maanden verder en de contouren van het ontwerp beginnen in de beplanting duidelijk te worden. We zijn verrast door de keuze van kleur in de beplanting en de vele zitmogelijkheden die onze vernieuwde stadstuin nu biedt. Hier genieten we nu al dagelijks van”.

“Je hebt onze wensen goed vertaald in ons nieuwe tuinontwerp. We zijn aangenaam verrast na het inplanten en het plan dus werkelijkheid wordt en hadden dit zelf niet kunnen bedenken. We zijn blij met onze nieuwe achtertuin, we zaten vast in een denkpatroon en hadden de hoeveelheden van de planten ook niet zo in kunnen schatten we zijn blij dat je ons hebt geholpen. Vond het ook fijn dat je feedback gaf op de vragen die ik je stuurde”.

“Mooi ontwerp, goed bereikbaar, wensen konden nog worden aangepast. Al met al fijne samenwerking!”

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag