Home / Dennis en Monica | Ovezande

Dennis en Monica | Ovezande

Na de aanschaf van ons huis en een aantal jaren (ver)bouwen, was onze tuin flink verwaarloosd. Daar zaten we dan met de luxe van een grote tuin, maar geen idee, wat er mee te doen. We zagen letterlijk door de coniferen de tuin niet meer. Wat we wel wisten was, dat we het in één keer grondig en goed wilden aanpakken.

Toen hebben we contact opgenomen met Sandra en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Ze kwam langs en bestookte ons met vragen, waardoor we gedwongen werden goed na te denken over wat we nu eigenlijk wilden. Het plan wat Sandra daarna presenteerde was direct raak en hadden we echt nooit zelf kunnen bedenken. Na het verder bespreken van de details, heeft Sandra ook een beplantingsplan gemaakt.

Voor de winter hebben we de bestrating laten uitvoeren en hebben we, met behulp van Sandra’s adviezen, alles zelf aangeplant. En nu, nu het voorjaar zich aankondigt, kunnen we niet wachten op het resultaat. Langzaam zien we alles tot leven komen en beseffen we, dat we dit, zonder Sandra nooit hadden kunnen realiseren.

Zij heeft onze wensen op een doordachte en verrassende wijze vertaald naar een compleet tuinplan. Door de juiste plantkeuze en de praktische adviezen, moeten we deze tuin, zonder groene vingers, bij kunnen houden en er vooral van genieten. We zijn nu al heel blij met het resultaat en wachten vol ongeduld op het tot bloei komen van onze mooie nieuwe tuin.