Home / Dhr. en mevr. de Rooij | Middelburg

Dhr. en mevr. de Rooij | Middelburg

“Ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met het maken van plannen voor de tuin. Een grote boom, een oude vijver en een schuurtje dat verrot was, waren genoeg redenen om grondig te werk te gaan.

We hadden een wensenlijstje gemaakt en gingen op zoek naar iemand die een plan voor ons zou kunnen maken. Op het internet volgde een zoektocht, maar dat vonden we niet zo makkelijk. Bij het tuincentrum vroeg ik of ze misschien iemand kenden en wat bleek: ze hadden een kaartje van Sandra en na het bekijken van de website hebben we haar gebeld om een afspraak te maken.

Bij haar eerste bezoek bij ons thuis werd al een deel van ons wensenlijstje anders. Niet zo makkelijk om het idee van welke kleuren we in de tuin wilden los te laten, maar Sandra had een goed verhaal om dat toch maar te doen. Ze heeft goed geluisterd en gekeken hoe het interieur eruit zag en wilde dat kleurenpalet laten terugkomen in de tuin. Na een goed gesprek, waarin zij ons alle tijd gaf om vragen te stellen en onze wensen kenbaar te maken, besloten we dat Sandra de opdracht mocht uitvoeren.

Dan begint het wachten. We hadden geen haast, als de volgende zomer de tuin klaar zou zijn was het goed. Na een paar weken kregen we een eerste ontwerp van het tuinplan en volgde weer een overleg bij ons thuis om te zien wat we er van vonden. Na wat kleine aanpassingen kon er een definitief uitgewerkt tuinplan met beplanting worden gemaakt.

En nu is het bijna zomer en hebben we deze week voor het eerst onder onze overkapping kunnen genieten van de zon.

Er is dit voorjaar behoorlijk wat werk verzet, maar doordat we genoeg tijd hadden en Sandra had geholpen met het maken van een goede planning, konden begin april de plantjes de grond in. Tot nu toe zijn we heel blij met de nieuwe tuin.

Spannend is natuurlijk wel hoe de beplanting eruit gaat zien en welk kleurenspel tevoorschijn komt. Er zijn hele jonge, kleine plantjes gezet en pas over een paar jaar zal de tuin eruit zien zoals bedoeld.

Wat we erg fijn vonden is dat Sandra de tijd neemt voor haar klanten, we vooraf wisten wat de kosten zouden zijn, we haar altijd konden mailen of bellen als er vragen waren en dat ze heeft geholpen bij het uitzetten en planten van de grootste planten. En we mogen nog altijd contact opnemen als er vragen zijn.

Kortom: wij zijn erg tevreden over SK tuinatelier!”