Home / Dhr. en mevr. Koopman | Goes

Dhr. en mevr. Koopman | Goes

“Twee jaar geleden hebben wij een leuke opknapwoning, met grote voortuin, gekocht in Goes. Zo’n voortuin bepaald wel heel het aangezicht van je huis, daarom wilde wij graag een goed ontwerp laten maken. Inmiddels wisten wij wel het één en ander van verf, nieuwe kozijnen, schuren, vloeren…maar nog niet zo veel van tuinen, beplanting, bomen, etc. Wij kregen de tip om Sandra te benaderen voor een mooi tuinontwerp, en elke dag zijn we nog heel blij met dit advies.

Het opstellen van het tuinontwerp was een fijn proces; Sandra wist middels gesprekken goed onze wensen te achterhalen en ook hebben we gebruik gemaakt van Pinterest om mijn wensen goed te achterhalen (ik wist namelijk in plaatjes prima wat ik wilde maar om dit in woorden uit te drukken is dat best lastig!!).

Het tuinontwerp werd snel, en in goed overleg, opgeleverd. Wij konden hier prima zelf mee aan de slag nadat Sandra ook alle planten voor ons had besteld. Daarnaast was ook de ‘nazorg’ heel goed, kregen we bruikbare en fijne tips en kunnen we Sandra altijd mailen met nieuwe vragen.

Nu is het elke dag genieten van onze opbloeiende en totaal bij ons passende tuin!”