Ella en Rainier | Kamperland

Op een zomerse dag zaten wij tegen 3 grote coniferen aan de rand van onze tuin aan te kijken, waar achter de zon langzaam onderging. Hoe zou het zijn wanneer deze coniferen zouden verdwijnen? Wat zou er anders kunnen dan het gras en al die laurierstruiken? Hoe kunnen we van deze ‘groene tuin’ een kleurrijke omgeving maken?

Op de website van Sandra Korstanje vonden we veel inspiratie en wij pakten de telefoon en maakten een afspraak voor een tuinbezoek.

Tijdens dit bezoek werd onze tuin van voor naar achteren bekeken en bleek die ook nog eens groter te zijn dan we dachten. Samen bespraken we onze wensen en dat leidde tot een verrassend tuinplan van een mooie siertuin met plantenborders, een tuinhuis en aan de zijkant van ons huis een heuse bostuin.

Sandra heeft de plannen tot in detail uitgewerkt op tekening en met een uitgekiende plantenlijst. Samen met de hovenier Paardekooper uit Kloetinge zijn de plannen werkelijkheid geworden en heeft de natuur de rest gedaan en zo is er nu na drie jaar een prachtige tuin ontstaan.

Wij vinden het leuk dat Sandra steeds betrokken is gebleven. Want gaandeweg zijn er weer nieuwe ideeën gekomen en mochten we altijd rekenen op tips en advies.

Wij zijn er heel erg blij mee. Bedankt Sandra!