Home / Frank en Janet | Wemeldinge

Frank en Janet | Wemeldinge

Onze woning was toe aan een grondige verbouwing. Na zeer goede ervaringen met een huis/binnenhuisarchitecte – zij had ideeën waar je zelf nooit op zou komen – besloten we voor de tuin ook een architect te zoeken. Op internet gekeken. De tuinen die Sandra had ontworpen spraken ons direct aan. Sandra is no-nonsens en heel erg voor de natuur.

Onze wensen en ideeën doorgesproken en na een eerste schets een prachtig tuinontwerp gekregen! Geweldig! Alles heel duidelijk uitgewerkt. Plan voor bestrating, vijver met vlonder en tuinkamer. Net als de verbouwing hebben wij de tuin zelf  helemaal volgens het plan aangelegd. Op de lijst van bomen en planten staat precies omschreven welke zorg alles nodig heeft. Met het planten heeft Sandra gelukkig geholpen, al die Latijnse namen!! En zelfs een volledig bloembollenplan is in oktober uitgevoerd.

En nu is het genieten! Alles groeit en bloeit.  ‘s zomers heerlijk chillen bij de vijver op het vlonder. Zelfs in de winter is de tuin interessant, er gebeurt nog steeds iets. We wachten vol spanning op het voorjaar… meer dan 400 bollen komen dan boven de grond!!

De planten-  struiken-  en bomen keuze van Sandra was zeer origineel,  anders dan anders. Dat zie je niet bij de grote tuincentra. Geweldig… wij kunnen het iedereen aanraden.  Geef Sandra de ruimte in je tuin!