Home / Suzanne | Dishoek

Suzanne | Dishoek

Na een aantal tuinarchitecten gesproken te hebben, kozen wij Sandra vanwege haar 1e leuke ideeën tijdens het kennismakingsgesprek in onze tuin, de duidelijke werkwijze en prettige communicatie (duidelijk en zakelijk, wat fijn is omdat we buiten Zeeland wonen)
Sandra heeft onze wensen voor privacy èn ruimte, zichtlijnen en onderhoudsarme tuin goed vertaald in een krachtig ontwerp, dat aansluit bij het interieur van ons huis.
De keuze voor de planten in onze tuin was duidelijk onderbouwd en gebaseerd op Sandra’s ervaring met Zeeuwse weersomstandigheden en klimaat.
Na aanleg van de tuin is Sandra langs geweest om te kijken of alle planten volgens schema geplant waren, tips te geven over snoei en onderhoud en gaf ze verdere suggesties over bomen en bestaande beplanting.
We zijn echt heel happy met het resultaat, zowel qua ontwerp als verrassende beplanting – het is elke keer weer een feestje om naar de tuin te kijken, erin te werken en ervan te genieten – ook hebben we inmiddels de 1e appeltaarten kunnen bakken met appels uit de tuin!
We bevelen Sandra dus van harte aan!