Home / Tuinontwerp / Tuinaanleg Zeeland

Tuinaanleg Zeeland

Tuinaanleg in Zeeland: realiseer jouw droomtuin dankzij SK tuinatelier
In de lente, zomer en herfst kun je heerlijk genieten van je tuin. Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, dankzij het juiste tuinontwerp wordt een mooie tuin ook voor jou werkelijkheid. Wil jij ook een nieuwe tuin aanleggen? Ik help je graag om een ontwerp voor jouw droomtuin te maken.

grassentuin Zeeland SK tuinatelier6

Tuinaanleg Zeeland

Ik ben Sandra Korstanje. Met mijn bedrijf SK tuinatelier leg ik mij al sinds 1998 toe op het ontwerpen van een nieuwe tuin bij tal van klanten in Zeeland en omstreken. Ik realiseer mij maar al te goed dat mijn ontwerpen heel bepalend zijn voor het uiterlijk van de tuinen van mijn klanten. Ik heb met andere woorden een grote verantwoordelijkheid. Daar ligt nu precies de uitdaging. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik een bestaande tuin dankzij een creatief ontwerp kan omtoveren tot iets geheel nieuws.

De metamorfose die na een tuin verbouwing heeft plaatsgevonden, zorgt voor heel veel gelukkige gezichten. Mensen staan er soms versteld van wat tuinontwerp en aanleg voor hen kan betekenen. Ik kan er oprecht van genieten en het maakt me heel blij als ik zie dat mensen zich happy voelen in hun nieuwe tuin. Uiteraard geldt dat net zo zeer bij een nieuwe tuinaanleg. Ik vind het heel inspirerend om mensen te helpen met het realiseren van hun droomtuin!

Tuinontwerp en aanleg

Tuinen ontwerpen is mijn lust en mijn leven. Want laat ik vooropstellen, het aanleggen zelf van een nieuwe tuin laat ik graag over aan andere tuinprofessionals. Ik maak het ontwerp dat vervolgens zo kan worden gebruikt bij de aanleg. Een hoveniersbedrijf heeft aan mijn tuinontwerp een vast omlijnd plan van aanpak voor de tuinaanleg van jouw droomtuin. Het is als het ware de bouwtekening voor de aanleg van de tuin. En dat werkt heel handig voor de hovenier. De tuinaanleg gaat op deze manier zonder problemen en het geeft ook heel duidelijk inzicht in de kosten van tuinaanleg.

Diverse hoveniers hebben de laatste jaren voor tuinontwerpen van mijn hand de tuinaanleg verzorgd. Kijk hiervoor bij mijn projecten. Hierbij ga ik niet alleen uit van de ligging van de woning en de omvang van de tuin, maar vooral ook van de mensen die er gebruik van maken. Jouw tuin is een verlengstuk van jezelf. Daarom luister ik ook heel goed naar je wensen en vertaal dat in een uniek ontwerp. Daarbij ben ik altijd op zoek naar de juiste balans en zorg ik voor voldoende contrast. Het ontwerp werk ik vervolgens uit in een gedetailleerd tuinplan. Dit vormt de basis waarmee je direct jouw tuin kunt laten aanleggen.

IMG_1583

Tuinaanleg prijzen

Wat precies de kosten van het tuinontwerp en aanleg zijn, hangt af van verschillende factoren zoals jouw wensen, de omvang van je tuin en welke mogelijkheden er zijn. In het algemeen moet je bij een ontwerp uitgaan van prijzen die variëren van 1.000 tot zo’n 2.500 euro voor een kleine of middelgrote tuin. De gemiddelde kosten voor tuinaanleg liggen zo rond de 125 euro per vierkante meter.

Contact tuinaanleg Zeeland

Op zoek naar tuinaanleg Zeeland? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je weten hoe ik van jouw tuin een droomtuin maak, of ben je geïnteresseerd in de aanleg van een nieuwe tuin? Neem dan gerust contact met mij op.

Wat klanten zeggen

Wij hadden een wat verwaarloosde woning gekocht waarbij de ‘tuin’ zowel voor als achter het huis bestond uit een stenen plaatsje zonder schutting of plant. Ik had Sandra Korstanje SK tuinatelier ontdekt via internet waarbij haar make- over van een kleine patio tuin mij erg aansprak. Vervolgens hebben we haar gevraagd of zij voor ons…
“Je hebt onze wensen goed vertaald in ons nieuwe tuinontwerp. We zijn aangenaam verrast na het inplanten en het plan dus werkelijkheid wordt en hadden dit zelf niet kunnen bedenken. We zijn blij met onze nieuwe achtertuin, we zaten vast in een denkpatroon en hadden de hoeveelheden van de planten ook niet zo in kunnen schatten…
“Sandra heeft voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt waarin ze op een mooie manier haar kunde heeft gekoppeld aan onze wensen. We zijn nu 6 maanden verder en de contouren van het ontwerp beginnen in de beplanting duidelijk te worden. We zijn verrast door de keuze van kleur in de beplanting en de vele zitmogelijkheden…
“Toen wij dit huis kochten zag ik al meteen dat de tuin weleens een probleem kon worden. Ondiep, 6,5 mtr en 12,5 mtr lang. Het omgekeerde van een standaard tuin. Hoe ga ik deze tuin dieper laten lijken en hoe deel je het in. Hier was een tuinarchitect zeker nodig. Ik vond Sandra via google.…
“Snelle service, met leuke ideeen. Het ontwerp is nog beter geworden dan we hadden verwacht”.

Tuinontwerp

Een maatwerk aanpak voor de tuin van je dromen

Mijn tuinen kenmerken zich door heldere lijnen die houvast geven aan een speelse beplanting. Ze bevatten een bepaalde mate van contrast in de toegepaste materialen en gekozen beplantingen. Mijn tuinen zijn in harmonie met hun omgeving en versterken de uitstraling van de woning. Alle details moeten kloppen, want het draait bij mij om jouw tuin.

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag