Home / Tuinontwerp / Tuinontwerp Zeeland

Tuinontwerp Zeeland

Voor al uw tuinontwerpen in Zeeland kunt u terecht bij SK Tuinatelier.

Sandra Korstanje - Tuinontwerper in Zeeland

Op zoek naar een tuinontwerper Zeeland? SK Tuinatelier helpt

Je tuin is de plek waar je helemaal tot rust moet kunnen komen. Lekker op een loungebank ploffen met een goed boek of urenlang borrelen met vrienden en familie: het kan allemaal. Je wilt natuurlijk wel dat de inrichting van de tuin helemaal bij jouw persoonlijk past. Is het tijd voor een frisse start en ben je op zoek naar een tuinontwerpbureau Zeeland? Dan ben je bij SK Tuinatelier aan het juiste adres.

Sandra Korstanje: een ervaren tuin designer Zeeland

Wanneer je een nieuwe tuin aan wilt leggen, is het fijn om de hulp in te schakelen van een volleerd tuinontwerper. Ik heb jarenlange ervaring met het ontwerpen en inrichten van tuinen en heb dus alle noodzakelijke creativiteit op zak. Voor mij is het niet alleen belangrijk dat een tuin er mooi uitziet, maar dat het tuinontwerp ook bij jouw persoonlijkheid past. Voel je je er thuis? Is de tuin een verlengstuk van je woning? En is dit de plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn? Wanneer dat het geval is, is mijn missie geslaagd.

SK-Tuinatelier-achtertuin

Op maat gemaakt tuingeluk

Het maken van een tuinontwerp is maatwerk. Dat betekent dat jouw wensen altijd leidend zijn. Zo is het mogelijk om een groene oase te maken, maar een moderne tuin met veel tegelwerk hoort ook bij de mogelijkheden. Heb je geen groene vingers en ben je op zoek naar een onderhoudsarme tuin? Ook dan help ik je op weg. Voor welke stijl je ook kiest: bij mij mag je altijd rekenen op een harmonieus tuinontwerp. Ik ben niet bang om te spelen met contrasten en gebruik verschillende materialen om je tuin een levendige uitstraling te geven.

Hoe ga ik te werk?

Wil je mij inschakelen om een tuinplan Zeeland op te stellen? Dan kom ik eerst graag bij je langs om de sfeer in je tuin te proeven. Zo kan je me direct vertellen wat je wensen zijn en tegen welke problemen je aanloopt. Zelf benoem ik ook een aantal zaken die me opvallen en waar we aan zouden kunnen werken. Na dit kennisgesprek heb ik alle nodige inspiratie voor het ontwerpen van de tuin. Dankzij mijn inlevingsvermogen, creativiteit en vakmanschap lukt het me om een stijlvolle tuin te maken die perfect bij jouw woning en leefstijl past. Ik leg het tuinontwerp Zeeland graag aan je voor en zal in overleg de details perfectioneren. Vervolgens heb jij een goed tuinontwerp op zak en is het tijd om de tuin van je dromen aan te leggen.

Professionele tuinvormgeving Zeeland

Een mooie tuin begint met een mooi ontwerp. Heb je hulp nodig met het ontwerpen van jouw achtertuin en wil je graag een professioneel ontwerp laten maken? Klop dan vooral een keer aan bij SK Tuinatelier. Het is mijn doel om jouw tuin een verlenging van je woning te maken, zodat je nog meer ruimte hebt om van het leven te genieten. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat klanten zeggen

Wij hadden een wat verwaarloosde woning gekocht waarbij de ‘tuin’ zowel voor als achter het huis bestond uit een stenen plaatsje zonder schutting of plant. Ik had Sandra Korstanje SK tuinatelier ontdekt via internet waarbij haar make- over van een kleine patio tuin mij erg aansprak. Vervolgens hebben we haar gevraagd of zij voor ons…
“Je hebt onze wensen goed vertaald in ons nieuwe tuinontwerp. We zijn aangenaam verrast na het inplanten en het plan dus werkelijkheid wordt en hadden dit zelf niet kunnen bedenken. We zijn blij met onze nieuwe achtertuin, we zaten vast in een denkpatroon en hadden de hoeveelheden van de planten ook niet zo in kunnen schatten…
“Sandra heeft voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt waarin ze op een mooie manier haar kunde heeft gekoppeld aan onze wensen. We zijn nu 6 maanden verder en de contouren van het ontwerp beginnen in de beplanting duidelijk te worden. We zijn verrast door de keuze van kleur in de beplanting en de vele zitmogelijkheden…
“Toen wij dit huis kochten zag ik al meteen dat de tuin weleens een probleem kon worden. Ondiep, 6,5 mtr en 12,5 mtr lang. Het omgekeerde van een standaard tuin. Hoe ga ik deze tuin dieper laten lijken en hoe deel je het in. Hier was een tuinarchitect zeker nodig. Ik vond Sandra via google.…
“Snelle service, met leuke ideeen. Het ontwerp is nog beter geworden dan we hadden verwacht”.

Tuinontwerp

Een maatwerk aanpak voor de tuin van je dromen

Mijn tuinen kenmerken zich door heldere lijnen die houvast geven aan een speelse beplanting. Ze bevatten een bepaalde mate van contrast in de toegepaste materialen en gekozen beplantingen. Mijn tuinen zijn in harmonie met hun omgeving en versterken de uitstraling van de woning. Alle details moeten kloppen, want het draait bij mij om jouw tuin.

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag