Tuinontwerp Goes

Voor al uw tuinontwerpen in Goes kunt u terecht bij SK Tuinatelier.

grassentuin Zeeland SK tuinatelier5

Wil jij een bijzonder tuinontwerp in Goes?

Ben jij woonachting in Goes en vind je dat het tijd wordt voor iets nieuws in je tuin? Daar kan ik jou bij helpen! Ik ben Sandra Korstanje, een ervaren tuinarchitect die er graag mee aan de slag gaat om jouw ideale droomtuin te ontwerpen. Met mijn jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, help ik jou graag. Of je nou een grote of een kleine tuin hebt… Dit maakt niets uit! We bekijken de mogelijkheden van jouw tuin en stellen samen een perfect plan op voor jouw droomtuin!

Tuinontwerp Goes

Of je nu zelf groene vingers hebt of niet, we kunnen ons heel goed voorstellen dat je graag elke dag optimaal wilt genieten van je tuin. Lekker in de tuin zitten en van het zonnetje genieten, of een gezellige barbecue houden met vrienden of familie. Ik maak dit graag mogelijk voor jou! Neem gewoon even een kijkje wat ik als tuinarchitect in Goes allemaal al heb ontworpen en aangelegd. Op de pagina projecten vind je meerdere voorbeelden van tuinontwerpen die ik al gerealiseerd heb! Als je zelf ideeën of wensen hebt voor een tuinontwerp in Goes van uw tuin, neem dan zeker contact met mij op! Ook in Middelburg of Zeeland maak ik tuinontwerpen.

cortenstaal verhoogde bak

Op zoek naar een tuinontwerp voor Goes?

Voor een mooi tuinontwerp in Goes ben je bij mij altijd aan het juiste adres. Ik heb veel ervaring met het ontwerpen van de mooiste tuinen en ga ook graag aan de slag met het ontwerpen van jouw tuin. Ik als tuinontwerper Goes ga altijd voor een bijzonder en mooi resultaat! Ik ga aan de slag met jouw wensen om tot een fijne groene buitenplek te komen waar jij je lekker kunt voelen. Zo zorg ik voor jouw dagelijkse portie tuingeluk. Wil je meer voorbeelden zien van tuinen die ik ontworpen heb, bekijk dan de pagina projecten.

Tuinontwerpbureau Goes

Wanneer ik als tuinarchitect Goes voor jou aan de slag ga, doe ik dat aan de hand van jouw wensen. We bespreken de elementen die jij in jouw tuin wilt hebben en we kijken samen hoe we dit het beste kunnen realiseren. Bij het creëren van een fijne tuin komt heel wat kijken. Daar heb ik volop ervaring mee! Deze ervaring zet ik om naar jouw tuin. Interesse of wil je meer weten? Neem dan even contact met mij op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Wat klanten zeggen

Toen wij onze tuin in Haamstede wilden veranderen, hadden wij door eerdere ervaringen wel ideeën maar kwamen we er toch niet helemaal uit. We zijn erg blij dat we Sandra via internet hebben gevonden en dat zij met ons mee wilde denken. Met name door het aanbrengen van de juiste lijnen heeft ze heel veel…
“Je hebt onze wensen goed vertaald in ons nieuwe tuinontwerp. We zijn aangenaam verrast na het inplanten en het plan dus werkelijkheid wordt en hadden dit zelf niet kunnen bedenken. We zijn blij met onze nieuwe achtertuin, we zaten vast in een denkpatroon en hadden de hoeveelheden van de planten ook niet zo in kunnen schatten…
“Sandra heeft voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt waarin ze op een mooie manier haar kunde heeft gekoppeld aan onze wensen. We zijn nu 6 maanden verder en de contouren van het ontwerp beginnen in de beplanting duidelijk te worden. We zijn verrast door de keuze van kleur in de beplanting en de vele zitmogelijkheden…
“Toen wij dit huis kochten zag ik al meteen dat de tuin weleens een probleem kon worden. Ondiep, 6,5 mtr en 12,5 mtr lang. Het omgekeerde van een standaard tuin. Hoe ga ik deze tuin dieper laten lijken en hoe deel je het in. Hier was een tuinarchitect zeker nodig. Ik vond Sandra via google.…
“Snelle service, met leuke ideeen. Het ontwerp is nog beter geworden dan we hadden verwacht”.

Tuinontwerp

Een maatwerk aanpak voor de tuin van je dromen

Mijn tuinen kenmerken zich door heldere lijnen die houvast geven aan een speelse beplanting. Ze bevatten een bepaalde mate van contrast in de toegepaste materialen en gekozen beplantingen. Mijn tuinen zijn in harmonie met hun omgeving en versterken de uitstraling van de woning. Alle details moeten kloppen, want het draait bij mij om jouw tuin.

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag