Tuinontwerp Middelburg

Voor al uw tuinontwerpen in Middelburg kunt u terecht bij SK Tuinatelier.

verhoogde plantenbak

Het mooiste tuinontwerp in Middelburg

Ben jij op zoek naar een tuinontwerper in Middelburg, die iets moois van jouw tuin gaat maken? Een ervaren ontwerper die door de jaren heen al een groot aantal verschillende tuinen een geheel eigen look heeft gegeven? Bekijk dan eens de projecten die ik eerder al ontworpen heb. Ik, Sandra Korstanje, zorg met mijn bedrijf SK Tuinatelier voor een mooi tuinontwerp in Middelburg!

Tuinontwerper Middelburg

Ik wil als tuinontwerper het beste uit je tuin halen, en ook precies inspelen op jouw wensen. Daarom is een belangrijk onderdeel van het designen van een tuin; het eerste gesprek met jou als klant. In dit gesprek kan je goed laten blijken wat er in de tuin gewenst wordt. We gaan hierbij samen in gesprek om het beste uit je tuin te halen! Heb jij hulp nodig bij het maken van een goed tuinontwerp dat helemaal aansluit op jouw wensen? Dan adviseer ik je om contact met mij op te nemen! Wij gaan dan samen een plan opstellen voor jouw tuin.

fullsizeoutput_2a9c

Tuinontwerpbureau Middelburg

Ik vind het belangrijk om een tuin te ontwikkelen die aansluit op jouw wensen. Het is per slot van rekening toch de bedoeling dat je heel wat uurtjes in je mooie tuin door gaat brengen! Dan wil je toch ook wel optimaal kunnen genieten van wat daar allemaal te vinden is. Na ons eerste gesprek, zal ik beginnen met het maken van een tuinontwerp. Zo komen alle elementen van je nieuwe tuin goed op een rijtje te staan. Hierdoor krijg je alvast een goed beeld van hoe alles er dan precies uit komt te zien. Zoek jij een expert op het gebied van het ontwerpen van je tuin? Ik help je graag!

Met een tuinarchitect Middelburg je tuin verfraaien

Voordat ik met een tuinontwerp voor je tuin begin, wordt er natuurlijk gekeken wat er allemaal mogelijk is bij jou in de tuin. Jouw eigen wensen zijn daarbij natuurlijk altijd leidend! Wellicht heb je zelf al een idee van hoe jouw tuin eruit moet komen te zien. Dan zal ik ook samen met jou deze ideeën verder uitwerken. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om het eerste ontwerp volledig aan mij over te laten, ik zal dan met mijn ruime ervaring een ontwerp maken dat bij jouw tuin past! Na het eerste ontwerp kunnen we dit natuurlijk samen bespreken en kunnen er nog aanpassingen gedaan worden zodat het aan al je wensen voldoet!

 

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op! Zo heb jij straks ook echt de tuin van je dromen.

Wat klanten zeggen

Toen wij onze tuin in Haamstede wilden veranderen, hadden wij door eerdere ervaringen wel ideeën maar kwamen we er toch niet helemaal uit. We zijn erg blij dat we Sandra via internet hebben gevonden en dat zij met ons mee wilde denken. Met name door het aanbrengen van de juiste lijnen heeft ze heel veel…
“Je hebt onze wensen goed vertaald in ons nieuwe tuinontwerp. We zijn aangenaam verrast na het inplanten en het plan dus werkelijkheid wordt en hadden dit zelf niet kunnen bedenken. We zijn blij met onze nieuwe achtertuin, we zaten vast in een denkpatroon en hadden de hoeveelheden van de planten ook niet zo in kunnen schatten…
“Sandra heeft voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt waarin ze op een mooie manier haar kunde heeft gekoppeld aan onze wensen. We zijn nu 6 maanden verder en de contouren van het ontwerp beginnen in de beplanting duidelijk te worden. We zijn verrast door de keuze van kleur in de beplanting en de vele zitmogelijkheden…
“Toen wij dit huis kochten zag ik al meteen dat de tuin weleens een probleem kon worden. Ondiep, 6,5 mtr en 12,5 mtr lang. Het omgekeerde van een standaard tuin. Hoe ga ik deze tuin dieper laten lijken en hoe deel je het in. Hier was een tuinarchitect zeker nodig. Ik vond Sandra via google.…
“Snelle service, met leuke ideeen. Het ontwerp is nog beter geworden dan we hadden verwacht”.

Tuinontwerp

Een maatwerk aanpak voor de tuin van je dromen

Mijn tuinen kenmerken zich door heldere lijnen die houvast geven aan een speelse beplanting. Ze bevatten een bepaalde mate van contrast in de toegepaste materialen en gekozen beplantingen. Mijn tuinen zijn in harmonie met hun omgeving en versterken de uitstraling van de woning. Alle details moeten kloppen, want het draait bij mij om jouw tuin.

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag