Home / Tuinontwerp / Tuinontwerpen Zeeland

Tuinontwerpen Zeeland

Sandra Korstanje tuinontwerper Zeeland

Tuinontwerpen Zeeland

Voor een tuinontwerp denk je al gauw aan een tuinarchitect, maar wist je dat een tuinontwerper jou ook verder kan helpen? Ik ben Sandra Korstanje van SK Tuinatelier, een creatieve professional met jarenlange ervaring in het ontwerpen van nieuwe tuinen. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om een goed doordachte tuin te creëren, een plek waar je heerlijk rustig kunt ontspannen.

Tuinarchitect Zeeland gezocht? Overweeg ook eens een tuinontwerper!

Bij mooi weer is het fijn om jezelf lekker terug te trekken in de tuin. Tegenwoordig kan dat het hele jaar door, bijvoorbeeld met een terrasverwarmer. Bij de indeling van je tuin komen een hoop zaken kijken. Misschien heb je zelf geen groene vingers of gewoon weinig tijd. Daarom ben je waarschijnlijk op zoek naar een tuin en landschapsarchitect. Ik ben tuinontwerper en maak van jouw droomtuin in Zeeland werkelijkheid. Ik ontwerp tuinen voor nieuwbouwwoningen én bestaande woningen.

IMG_6135

Tuinontwerper voor een tuin die bij je past

Ga je verhuizen, maar spreekt de tuin je niet zo aan? Of wil je gewoon je huidige tuin flink aanpakken? Dan is een nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen absoluut aan te raden. Om optimaal van het buitenleven te genieten is het van groot belang dat een tuin bij jou, je woning én de directe omgeving past. Ik heb hier veel verstand van en help jou om de juiste balans in je tuin te creëren. Het gaat erom dat je (weer) feeling met je tuin krijgt.

Een nieuwe tuin begint bij een goed tuinontwerp

Of een tuin een heerlijke oase van rust is heeft ook alles te maken met de juiste verhoudingen. Ik speel daarom graag met contrasten in de beplanting en toegepaste materialen. Ik houd daarbij een zekere speelsheid aan en zorg er tegelijkertijd voor dat heldere lijnen de verschillende onderdelen met elkaar verbinden. Rust en harmonie vinden in je tuin, dáár draait het om.

Maatwerk droomtuin: voor iedereen een passend ontwerp

Een tuinontwerper neemt de tijd voor je. Of je nu een kleine, middelgrote of grote tuin hebt. Ik lever daarom uitsluitend maatwerk: voor iedere tuin een passend ontwerp! Ik luister aandachtig naar jouw wensen en lever goed doordachte 3D ontwerpen bij je aan. Niet schetsmatig, maar een helder en gedetailleerd plan met tekst en beeld. Zo weet je precies hoe elk gedeelte eruit komt te zien. Ik zet alles op alles voor het creëren van jouw droomtuin.

Schakel de hulp in van SK tuinatelier

Je hoeft geen tuinarchitect Zeeland in te schakelen voor het ontwerpen van je tuin, want ik sta als tuinontwerper voor je klaar! Van begin tot eind betrek ik je bij het ontwerpproces en sta ik open voor jouw wensen. Ik zorg ervoor dat jouw tuin klaar is voor de toekomst, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Wil je een terrasoverkapping? Een vijver? Helemaal goed: er is veel mogelijk! Neem vandaag nog contact op en realiseer je droomtuin!

Wat klanten zeggen

Wij hadden een wat verwaarloosde woning gekocht waarbij de ‘tuin’ zowel voor als achter het huis bestond uit een stenen plaatsje zonder schutting of plant. Ik had Sandra Korstanje SK tuinatelier ontdekt via internet waarbij haar make- over van een kleine patio tuin mij erg aansprak. Vervolgens hebben we haar gevraagd of zij voor ons…
“Je hebt onze wensen goed vertaald in ons nieuwe tuinontwerp. We zijn aangenaam verrast na het inplanten en het plan dus werkelijkheid wordt en hadden dit zelf niet kunnen bedenken. We zijn blij met onze nieuwe achtertuin, we zaten vast in een denkpatroon en hadden de hoeveelheden van de planten ook niet zo in kunnen schatten…
“Sandra heeft voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt waarin ze op een mooie manier haar kunde heeft gekoppeld aan onze wensen. We zijn nu 6 maanden verder en de contouren van het ontwerp beginnen in de beplanting duidelijk te worden. We zijn verrast door de keuze van kleur in de beplanting en de vele zitmogelijkheden…
“Toen wij dit huis kochten zag ik al meteen dat de tuin weleens een probleem kon worden. Ondiep, 6,5 mtr en 12,5 mtr lang. Het omgekeerde van een standaard tuin. Hoe ga ik deze tuin dieper laten lijken en hoe deel je het in. Hier was een tuinarchitect zeker nodig. Ik vond Sandra via google.…
“Snelle service, met leuke ideeen. Het ontwerp is nog beter geworden dan we hadden verwacht”.

Tuinontwerp

Een maatwerk aanpak voor de tuin van je dromen

Mijn tuinen kenmerken zich door heldere lijnen die houvast geven aan een speelse beplanting. Ze bevatten een bepaalde mate van contrast in de toegepaste materialen en gekozen beplantingen. Mijn tuinen zijn in harmonie met hun omgeving en versterken de uitstraling van de woning. Alle details moeten kloppen, want het draait bij mij om jouw tuin.

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag