Over Sandra

luisteraar | houdt van alle planten | maakt jouw tuin zichtbaar | is gek op details |
ziet de grote lijn | heeft een groen hart en haar koffie graag zwart

Sandra Korstanje tuinontwerper

Een groene draad

Ik hou van tuinen. En ik hou van het ontwerpen van tuinen. Ik maak plekken mooier en mensen gelukkiger! Ik zorg voor beschutting, relaxte zitplekken, prachtig uitzicht, uitbundige bloemenborders, water of de scherpe belijning. Wat er maar nodig is om jouw droomtuin te maken! Ik haal bijen en vlinders en vogels naar de tuin. Ik ben gek op het puzzelen met de mogelijkheden die er voor iedere tuin zijn. Het enthousiasme dat ik voel wanneer de puzzel compleet is en er geweldig plan op tafel ligt. Dàt gevoel daar doe ik het voor! Dat is waarom ik tuinen ontwerp. Ik werk met mensen, planten en de plek. En dan na de aanleg terug komen bij de lijnen waarmee ik het ontwerp begon en die dus werkelijkheid zijn geworden. Echt…gelukkiger dan dat word ik niet!

Ik hou van tuinen. En ik hou van het ontwerpen van tuinen. Ik maak plekken mooier en mensen gelukkiger!

Sandra Korstanje tuinontwerper

Ik ben een echte tuinier. Wanneer ik kan, ben ik te vinden in onze grote landelijke tuin (bekijk hier) Ik tuinier om het tuinieren. Ik hou van het wieden, het knippen, het planten, het zorgen en het genieten. Mijn tuin is een plek van proberen, planten testen, nieuwe combinaties samenstellen en regelmatig ergens de spade in zetten omdat ik het tòch anders wil.

Jouw tuinontwerp aanvragen:

Wil je mij inschakelen voor het ontwerpen van jouw nieuwe tuin? Vul dan het aanvraagformulier in en ik neem snel contact met je op!

Start hier je aanvraag